8. kesäkuuta 2011

More Colours

Miusta on tullu, tyynyhullu! Miusta on tullu, tyynyhullu!

Pinkkiä,limeä ja vaaleanpunaista, ihanat kesäiset raikkaa värit!


Olihan se pakko tehdä toiselle ihanuudelle kaveri, kun on niin kovin nopsatekoinen.


Ette arvaa kenen huoneesta tämä "tyttöjen versio" myös löytyy? Onneksi sisko ei vielä tappele vastaan, kun pieni mies varastoi aivan kaiken itselleen! No, ei siskolla vielä huonetta olekaan!

Pehmeitä ajatuksia muillekin tyynyfaneille ;)

7 kommenttia:

 1. Helppous on ehkä suhteellista, mie en usko että mulla tulis noin kauniita ja huolitellun näköisiä tyynyjä ihantostanoinvaan. ;D

  Haluaisin ryöstöretkelle siun kangaskaappiin, mahtavia värejä!

  Mukava että olet saanut arjelta hengähdystaukoja ja päässyt tekemään jotain mistä pidät. Se on jaksamisen kannalta tosi tärkeää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,

  Tytti, aivan totta, että hengähdystauot jonkin oman mieleisen projektin parissa saavat ihmeitä aikaan, vaikka ei kotoa pois pääsisikään :) Eilinen ruohonleikkuukin oli jotain aivan ihanaa luksusta ;) Sai rauhassa hikoilla helteessä ;)

  Miun kangaskaappi alkaa ikävä kyllä olla aika vajaa jo, varsinkin puuvillojen kohdilta. Pitää lähteä löytöretkelle joku päivä ;) Ja nämä tyynyt on sellaisia että varmasti osaisit sinäkin :) Olit peukalo keskellä kämmentä tai et :)

  VastaaPoista
 3. Hei anni,

  ihania tyynyjä! Kerro kerro millä täytät tyynyt vai onko sinulla valmiina pyöreä sisätyyny?
  Voisin kanssa yrittää tehdä oman :)

  VastaaPoista
 4. Lyydia, Kiitos.

  Miulla on vanhan koristetyynyn sisällykset tuolla, eli ei ole erillistä sisätyynyä. Vaikka pesujen kannalta se olisikin kätevintä.

  Varmaankin pyöreitä sisätyynyjä on saatavilla, siitä en tiiä, että minkäkokoiselle tyynylle ohjeet tuossa SK-lehdessä on, eli minkäkokoinen tyyny sisälle solahtaisi :) En ole vielä saanut sitä käsiini, vaan tehnyt mututuntumalla tuollaisia pienempiä versioita...

  Ihanaa tyynyompelua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!