18. heinäkuuta 2011

Vielä kerran trikoosta


...Jaaha, taisin tykästyä näihin mallintöihin, kun oli pakko ommella vielä yksi!Ei vaan, nyt on löytynyt mieleinen malli, jota on helppo työstää eri materiaaleista ja muokata aina hitusen erilaiseksi. Tällä kertaa tunika syntyi Nanson kilotrikoosta ja tunikan alahelmaan lisäsin leveämmän kuminauhan. Tunikan saa halutessa siis hilattua pussiksi tai pidettyä "päärynämallina". Kelpaako tällä lähteä huomisella Saimaan risteilylle?


Jotta en aivan itsekkääksi heittäytyisi, niin ompelin Leevin huoneeseen pöllötyynyn. Pöllö syntyi kierrätyskankaista; jossain näin tällaisen, ja toteutus oli niin ihana etten voinut vastustaa idean kopioimista. Kaavaa nyt kun ei moiseen juurikaan tarvita :) NIIN RETRO!


Huolittiin käyttöönkin!

Seuraavaksi lupaan laskea jonkun oikeista malleista estradille! Monta ideaa päässä, vielä kun ehtisi tuumasta toimeen. Ihania kesäpäiviä kaikille!

Ps. Hei? Kommentteja häviää kuin tuhka tuuleen niitä julkaistaessa? Mitä ihmettä? Harmittaa vietävästi!

8 kommenttia:

 1. ihana tunika ja pöllö - kyl ne mallin hommat hyvin näyttää sujuvan sultakin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pöllötyyny! Ja kaunis tunika (: Kyllä kelpaa lähteä risteilemään!

  VastaaPoista
 3. Tämäkin tunika on kaunis. Kiva tuo kuminauha helmassa.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo tunika. Ihanan kankaan olet löytänyt. Kiitos, olet inspiroinut minua omepelemaan itselleni. :D Voisitko vielä raahata minut ompelukoneen eteen? ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tunika! Hyvin sopii risteilylle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)

  Tosiaan blogger hävittää sujuvasti osan kommenteista, rasittavaa. Mutta mitään en siis ole poistanut.

  Norppastiina, nyt vauhdilla surruttelee tunikoita, paikkaat mun taukoa. Ihan tulee vieroitusoireita, kun en pääse varmaan nyt seuraavaan viikkoon tekemään suunitelmista totta. Toisin sanoen, perhe raahaa minut pois koneen äärestä viettämään hitusen muutenkin kesälomaa :)

  VastaaPoista
 7. Kiva tunika ja ihana pöllö!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!