14. elokuuta 2013


Hups.
Kävelin (juoksin, sulkemisaika lähellä) kauppaan Sisustajan Onni.
Hups.
Ostin Happy Lightsit. (Todellakin kiehnännyt asian ympärillä pitkään!)
Hups.
Tiedän, että kaikilla alkaa olla nää (silti tykkään niistä vimmatusti)



Täällä on sadellut lähestulkoon koko päivän.
On koitettu sietää toisiamme sisällä, ilta menee väkisin ulkoiluks.
Osaksi siitäkin syytä, että lapset saa tänään yllätyksenä pihalle
pihakeinut.
Käytetyt, riemukirjavat, joka sisustajan unelmat ;)
Ehkä ne kokee Annin muodonmuutoksen.


Päivää on vietetty paistamalla pullaa ja muovailemalla, katsomalla dvd:tä,
rakentamalla majoja, tekemällä autoratoja ja ties mitä.


Koitin kuvata kotoa muutaman räpsyn ja Leevin suurin innostuksenaihe oli
apinan tavoin hyökätä joka kuvaan. 
Ensin hermostuin, sitten jo nauratti, kuinka antaumuksella mukana oltiin.
Syntyi väistelyleikki, jossa koitin olla nopeampi.
En ollut.


Nyt hakemaan piakkoin niitä keinuja,
Leevi tietää että yllätys odottaa ja meno on sen mukaista!


Sateesta huolimatta hauskaa keskiviikkoa kaikille :) !

15 kommenttia:

  1. Pallovalot on kyllä tosi kivat! Meiltä ne löytyvät kelta-harmaa-mustina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin ja näitä on niin paljon herkullisissa väreissä. Onneksi sit saa tilattua vaikka vaihtopallot, jos haluaakin vaihtaa vähän väriä tai tyyliä joskus :)

      Poista
  2. Söpöt valot ja niin mukavan värikästä :)

    VastaaPoista
  3. Hauskasti sanottu tuo pallovaloasiassa kiehnääminen. Mie kiehnään vieläkin ;D haluaisin kans. Ovat vaan niin kauniita.
    Kesällä sentään sain pihapuuhun aurinkokennopallovalot- tosin en jaksa valvoa ikinä, että ne ehtis syttymään. Ehkä jotain iloa siitä, että illat pimenee aikaisemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, aloin tuumimaan noita ihan heti kun ne tuli, alkuun turvallisen valkoisina, sit vähän turvallisimmilla väreillä ja nyt maku oli jo tää, eli todellista kiehnäämistä :) Sattui somasti, että kaupasta josta omani hain, ei löytynyt montaa valmissarjaa, mutta tää "Copenhagen" siellä oli :)

      Haha, kohta ehdit ihailla pallovaloja koko pitkän illan! Jos meillä olis puita vaan mihin laittaisin palloset, haluisin ulkoversiotkin! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia taas jälleen. Samoissa merkeissä meidänkin keskiviikko on mennyt. Leivontaa, majoja ja dvd:tä. Ihana lamppusysteemi ja sopii hyvin teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sadepäivän touhuja :) Joskus nää on kivoja, saa vähän ku luvalla olla sisällä, mutta monta päivää peräkkäin sai aikaan sen, että eilen koottiin uusi keinu autokatokseen ja kiikuttiin siellä :D On meillä sadevaatteitakin mutta...luova keinot keksii ;)

      Poista
  5. Kivat kuvat ja toki nyt nuo tredilamput on joka bloggarilla oltava :) Ne on kyllä iltojen pimetessä ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin PITÄÄKIN :) Sitä mie miehellekin sanoin, et tää on kuule statusjuttu, kun se kysyi, miks meillä on kotona disco ;) Ei ne aina ymmärrä...

      Poista
  6. Hei, löysin nyt blogisi kiitos Unelmien Talo & Koti-lehden artikkelin. Aivan ihania kuvia, ja inspiroivia juttuja, taisin jäädä koukkuun! Yksi kysymys minulla on -mikä lattia teillä on talosssanne? Se näkyy niin monesta kuvasta, ja on aina vaan hyvännäköinen. Sopisi ehkä meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne, ja vielä mukavampi kun jäit koukkuun ja kommentoit :) Lattiamme on Upofloorin Arctic Wood- laminaatti. Tykkään lattiasta, sävystä, mutta en tiedä lähdenkö suosittelemaan tätä kellekään kuitenkaan (tai Upofloorin kanssa asiointia). Meillä on ollut lattiassa pientä nousua ja kohoumaa (ei onneksi paljon vielä) ja pelkään, että se jatkuu. Talomme on tosiaan vajaan vuoden vanha ja Upofloorin kanta on se, että meidän olisi pitänyt tajuta ostaa ilmankostuttimia, jotta laminaattimme pysyisi siististi lattiassa. Katsellaan, toivottavasti tilanne ei kehity eteenpäin, tuon pienen kohouman kanssa voin elää, vaikka se uudessa talossa harmittaakin :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta ja vastauksesta - sekä "varoituksesta"! Katsotaan mihin päädymme - korkkilaminaatit ovat myös vaihtoehto, kun tuntuisi pehmeältä ja lämpimältä sekä voisi sopia tällaiseen vanhaan remontoituun mummonmökkiin.
      Saan kyllä paljon inspiraatiota kun katson kuviasi.

      B

      Poista
  7. Minäkin olen kiehnännyt noiden pallojen ympärillä - enkä ole vielä ostanut. Mauri pitäisi niitä joulukoristeina kuitenkin. Ja hänen mielestään paperista joulutähteäkään ei muka voi pitää ikkunassa ympäri vuoden.
    Onnea päätöksestä, kauniit valopallot!
    t. Tarja-täti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit :) Miekin kävin ihan vaan hakemassa nää, kertomatta sen enempiä ja iskin seinällekin kun Pete oli ulkona :) Nää nyt ei oo jouluvaloja nähnytkään, itseasiassa mietin et pitääks nää ottaa jouluks pois ;) Hae,hae omasi! Kaikki tarvii sen tunnelman, mitä näistä saa syksyn iltoihin! :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!