24. lokakuuta 2013

Maalauksia ja muutaTämä torstain on todellakin ollut ankean harmaa.
Ankeudessa meitä piristi ystävä ja hänen lapsensa,
Päivä meni kuin siivillä.
Harmaan sijaan maalasin. Facebookissa esittelinkin jo yllä olevat tuolit ja niistä tuli mielestäni aika herkut. Ellan jo valmiiksi musta uunipelti sai pohjaansa liitutaulumustaa, siihen voi nyt riipustaa
reseptin taikka tervehdyksen.


Henkareista tuli turkooseja ja mustia ja mustiin saa helposti tavutettua koot, tai muuta mukavaa.
Pinterestin ideoimana ja monissa blogeissa näkyneistä Dinosaurus-purnukoitakin tehtailin samaan syssyyn.
Suurempiin en nyt ryhtynyt.


30 Joulukorttia tehtailin Pikku-Kakkosen aikaan.
Niitä en vielä paljasta, mutta tässä muutamia ideoita napattavaksi pakettikortteihin :)
Ompelukoneella ja paperista vaan niks naks sukkelaan.
Sopivan kotikutoista ja helppoa. Ja kyllä. Tämä naikkonen saattoi olla etuajassa, mutta viritin tunnelmavaloja.
Heti kun ilkeän, saattaa tämä viritelmä löytyä etukuistilta.
Jos olisin ollut yli-innokas, meillä olisi jo keittiöpurkissakin kyökin puolella valot,
mutta mitään en myönnä!

Nyt HARMAUTTA karkuun kaupoille, suurempaan cityyn.
Kattotaan, oisko siitä ensiapua tähän mökkihöperyyteen!
Kaikille harmaiden aatteiden kanssa taisteleville jaksuja pimeyteen! 

16 kommenttia:

 1. Hah, minä oo myös viritellyt valoja meille tällä viikolla! Pitää kait sitä tähän harmauteen saada jotakin piristystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, valoa pimeyteen :) Ei tästä nyt NIIIN pitkä matka enää oo sinne jouluunkaan, etteikö tuollaisia neutraaleja valoja saisi vähän koetella ;) Tunnelmia siis sinnekin! :)

   Poista
 2. Somat tuolit, varmasti piristävät harmaita päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, silloin kun ei tule riitaa et kuka istuu minkäkin värisessä :D Milloin mie opin et kaiken pitäisi olla identtistä ja monena kopiona. Väreistä tykkään kyllä valtavasti! :)

   Poista
 3. Ihania askarteluja. :) Mäkin oon miettinyt, joko voisi sytyttää pihapuun valot. Eilen kirppikseltä tarttui myös mukaan vanha kynttelikkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sytytä, sytytä, jotta miekin ilkeen viedä ulos omani :) Haha :) Oikeasti ajattelin et joko sitten kun lumet tulee maahan, vien ulos taikka sit jos se menee myöhälle, niin marraskuun puolivälissä? Katotaan maltanko. No en :D

   Poista
 4. Vaikka harmaa monessa onkin hyvännäköinen ja sopiva, niin säähän se ei vaaan sovi. Mutta Paljonhan olet tehtaillut :) Herkku tuo pöytäryhmä ja nuo dinot näyttää kyllä hyville purkeissa.
  Joulukorteista pelkään pahoin, että taas ollaan viimeisten joukossa. Nyt niitä voisi jo alkaa väkertämään, kesällä kun olisi aikaa ei yhtään tee mieli tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, säähän tää ei sovi, latistaa. Ja huomaan, et kun ollaan kotosalla vielä, niin ei tee mieli lähtee yhtään mihinkään, edes ulos. Harmi, koska sit kun lähtee ja menee ja tekee, se on just sitä harmaan karkoitusta. En miekään kyllä osaa joulukortteja tehdä, ennen kun saan vähän ees sitä "fiilistä" mukaan. Mut meillä on tänä vuonna NIIIIIN helppo kortti-idea, että tein ne hetkessä. Voi olla et mummuille ja papoille lähtee EHKÄ sit kuoressa mukaan vielä tonttukuvat, ne varmaan niitä haaveilee kuitenkin :)

   Poista
 5. Hei! Ihanat tuolit! Olisiko sinulla nyt muistissa tuon vaaleanpunaisen maalin värikoodi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, jos se on purkissa, olen varmaan maalannut sen yli :D Jos se on se tarra, joka kaupassa liimataan sekoituksen yhteydessä tuohon? Joka on harmi, koska saattaisin tarvita samaa sävyä itsekin myöhemmin :/ Mut en todellakaan ole mikään kovin siisti maalaaja, vaikka toisin toivoisin!

   Poista
 6. Meiltä löytyy ympäri vuoden tunnelmavalot poistamaan arjen harmautta :) koskaan ei oo liian aikaista valoille ja vaikkapa kuumalle glögille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne :) On meilläkin nuo pallovalot ollut nyt muutenkin, mutta nuo kirkkaat jouluvalot virittelin vasta :)

   Poista
 7. oih ja voih, iih ja aah. mä niin haluun kans tuollaisia henkareita <3. Että joku osaa omata hyvän värisilmän. Aikas mageet värit teillä käytössä! (ja voi kun itse sais edes spreijattua noi vuoroaan kaipailleet himskatin tuolinretaleet. .. ei voi olla niin vaikeaa ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on valtavan kivaa, ne esityöt on joskus aika persiistä. Mutta se maalaaminen, sillä saa niin nopsaan uutta jälkeä ja on vielä hauskaa. Oon aina ihan yltä päältä maalissa, sitten tinnerikylpyyn. Ihan sama maalaanko talon seinää, pienen tuolin taikka kynttilänjalan, lopputulos on sama :D

   Poista
 8. Nuo tuolit oli kyllä herkut ja se jouluinen pieni tunnelma niillä valoilla jo sisällä oli ihana <3 ja seura maailman parhainta, oli ihanan nähdä <3 Ja nuo kortit oli niin mainioita ja nuo purkit :) Kaikkea pientä kivaa :) Mukavaa alkavaa viikkoa teille ihanaiset <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläpäs oli maailman parasta seuraa, KIITOS :) Ootte ihania! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!