16. heinäkuuta 2014

Naantali


Kukkuu! Meidän tyylileidi on kyllä reissussa kuin reissussa tyylitietoinen,
ja saanutkin jo osakseen liudan Ymmi-vitsejä.

Palasin tallentamaan muutamia hetkiä kesälomareissulta vielä tänne blogin puolelle tuon Muumimaailma-mainoksen lisäksi. Naantali oli kyllä valloittava paikka, vaikka ehdimme käveskellä rantoja ja vanhaa kaupunkia pitkin vain hetken. Olin myyty. Ihania vanhoja puutaloja, ihania värejä, ihanan rentoa ja letkeetä.
Tuntui niin omalta...Shoppailut jäi väliin vaikka jotain putiikkeja oli auki sunnuntainakin, ja ihana pop-up puoti sattui samaan kahvilaan, jossa siemaisimme päivätsumpit. Siellä oli Punaisen norsun tuotteita myynnissä ja hypistelin sekä hypistelin lisää, mutta pystyin pitämään näppini kurissa. Mikäli meillä olisi vauvaikäinen, en olisi onnistunut! Niin valloittavia vauvajuttuja!Tänne pitää tulla ajan kanssa, juurikin niin, että repussa on mukana vaan iloinen mieli ja hyvät kävelykengät. Syödä lisää herneitä ja mansikoita vanhoja katuja tallustellen ja miettiä,
oliko tää paikka Risto Räppääjässä.Lapsille kuitenkin riittää muistoksi vaikka se kahvilan ilmainen keinu ja kunnon vauhdit.
Tai se että ostin hei ihan itse ne herneet ja setä laittoi monta kertaa lisää pussiin niitä.
Taikka se, että ollaan jo oikeesti muumimaailman kartan ulkopuolella, mutta täälläkin on muumikauppa.
Tai että; se kuva sieltä Naantalista miusta ja äitin aurinkolaseista on aika hassu, eiks ookin?


Muistoja ei ostetakaan rahalla, vaan ajalla.
Ja usein ne suurimmat jutut on niitä aivan arkisia, vaikka ne tulee paremmin esille lomilla, kun äitin sekä iskänkin mieli on vähän valoisampi ja levänneempi. Hetken aikaa. Vaikka silti ne hermostuu,
ja sillon palaa pinna tai käpy, ni silti ne kivat asiat on tapahtuneet.
Niitä muistellaan sängyssä ennnen nukahtamista ja kysellään, voitaisko jutella niistä.
Voidaanhan me.

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuulonen reissu! Meillä ois tarkotuksena kans suunnata tänä kesänä naantaliin, onko antaa yöpymispaikasta vinkkiä? Missä te yövyitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania yöpymispaikkoja oli vanhan kaupunginkin puolella monta, hinnasta tosin en sitten tiedä mitään. Millä oli vähän pidempi reissu, olimme tätä ennen Helsingissä ja viimeisenä reissupäivänä ajoimme sitten Naantaliin ja sieltä yöksi kotia. Joten emme yöpyneet enää Naantalissa missään. Luulen kuitenkin, että se on tulvillaan ihania paikkoja. Ja onhan siellä ainakin Naantali Spa, jos on kylpylöiden ystävä.

   Poista
 2. Naantali on ihana kaupunki. :) Ihanaa on myös asua tässä naapurikaupungissa, jolloin Naantaliin pääsee päiväretkelle. Vanhassa kaupungissa on ihania paikkoja, mm. kahvila Pusa, jossa on aivan ihania kakkuja! Se on vähän jemmassa, mutta etsimisen arvoinen paikka! Ja siellä voi ilmeisesti myös yöpyä, heillä on pieni hotelli siinä samassa yhteydessä. Ja Risto Räppääjä on osittain kuvattu Naantalissa. :) Ihania kuvia! Taisi äitikin olla aikas trendikäs! ;)

  VastaaPoista
 3. Todellakin ihanaa jos on noin lyhyt matka näihin maisemiin! Meillä ei ihan niin hyvä onni ole, mutta ajaisin kyllä uudestaan täältäkin. Eli kiitos kahvilavinkistä, seuraavan kerran kyllä kahvitellaan sitten siellä! Aina kaipaa vinkkejä näihin reissuihin jotta löytää hauskoja paikkoja. Trendikkyydestä en uskalla mennä sanomaan, mutta hyvällä tuulella oli ;) Ihanaa kesää teille ja kiva kun kommentoit <3

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi löytyi täältä, kivoja kuviaa ja kivaa kirjoittelua!
  Samantien jään lukijaksi:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!