25. huhtikuuta 2010

Loikoilua, haaveilua ja pientä tohinaa

Tähän viikonloppuun on mahtunut paljon tohinaa ja touhua ja ihanaa, rentouttavaa vierailua :) Suurin osa viikonlopusta, varsinkin tämä sunnuntai on mennyt vaan loikoillessa ja haaveillessa... Meidän perheen miehet haaveilivat niin kovasti, että piti kesken kaiken ottaa torkut. Ja meidän pikkumies hyvin harvoin nukkuu sisällä, isompi hiukan useammin ;)



Sain kuitenkin vihdoin askarreltua itselleni käyntikortit/tuotelaput lahjoiksi meneviin tuotteisiin. Kiitos näppärelle siskolle avusta, itse olen niin kärsimätön kaikkien askarrusten kanssa! Ja Makamarrin Anna saanee taas jälleen kunniaa tästä loistavasta ideasta tehdä nämä itse näin, kun en ole vielä keksinyt minkälaiset sitten tulevaisuudessa tilaisin!



Lahjaksi olen pyöräyttänyt vähän sitä sun tätä, mutta nyt voin esitellä vasta tämän rimpsumekon, kun muita ei aivan vielä voi paljastaa ;) Kaava ikioma, ainutlaatuinen ja hiukan hassu :)



Jospa tuota ensi viikolla ehtisi jälleen arkiseen tohellukseen mukaan ja ompelemaan, nyt siis lähinnä turinaa...

Ihanaa arkista aherrusta kaikille tulevalle viikolle!

9 kommenttia:

  1. Oi oi taitaa vaivata samat haaveet kuin meitäkin :) Joko olette tehneet jotain konkreettista vai vasta haaveilette? Mikäli siis kuvasta tiirailen haaveiden kohteen oikein...

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Nyt on pakko vähän kommentoida kun tuo ukkojen unikuva paljasti kenties jotain...vai näinkö oikein. Näyttää siltä, että joku on ennen nukahtamista lueskellut jotain ja on unohtunut tuohon pään yläpuolelle. Onko haaveilu- vai suunnitteluasteella?

    Jenni Joensuusta

    VastaaPoista
  3. Voi noita väsyneitä haaveilijoita!
    Ihana hamonen ja ihana lahja <3
    Pitäisi tosiaan leikellä ja liimailla nuo lappuset, ja niistähän tuli oikein kivannäköiset :)

    VastaaPoista
  4. Jenni ja Mari, taitaa olla kaikki vielä aivan täysin haaveiluasteella...

    Talokirjat on kyllä oivia luettavia, vielä ei tosiaan mitään konkreettista tiedossa. Ehkä jonain kauniina päivänä... On jotenkin ihana katsella rauhassa vaihtoehtoja ja erilaisia malleja.. Ja se auttaa kivasti jaksamaan arjessa kun on jotain mihin tähdätä ;)

    Runsaudenpula noissa tulee kyllä...

    VastaaPoista
  5. Onpas täällä kivoja ompeluksia:)

    VastaaPoista
  6. Kiva hamonen ja hienot lappuset :)

    Ja aivan ihana tähtitakki asusteineen tuolla aiemmissa postauksissa ♥

    VastaaPoista
  7. Meillä taas oli niin, että mikään valmis ei kelvannut vaikka vaihtoehtoja tosiaan on satoja. Nirsojako??!
    Tässä vaiheessa kun isoimmat ratkaisut on jo tehty (ja melkein rakennettu) niin voi sanoa, että suunnitella ei voi liikaa.

    Jenni-serkku

    VastaaPoista
  8. Näin on kuulemma monelle käynyt myös :) Mutta noista saa kyllä vallan ihania ideoita, josko sitä omaa ei sitten löydy! Teillä siis urakka jo ihan totista totta! Pakko päästä kyllä katsomaan, josko kylään meidät sitten huolitte ;) Ruokkimaan kuumetta...

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana tuo hame! Voisin nähdä sen meidänkin neidin päällä mennen tullen;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!