13. huhtikuuta 2010

Tähtitakki asusteineenLöysin ihanaa kangasta, joka muistutti, kuten moni varmasti arvaakin Villervallan kuosia. Siitä oli pakko tehdä takki Elsebeth Gyntherin tapaan. Nyt opin vuorituksen, jonka tein siis ohuesta ompunvärisestä fleecestä (Eurokangas). Edellinen takki kun on paksumpaa tikkikangasta. Moni asia takissa meni taas jotenkin poskelleen, mutta niitä ei niin käytössä kyllä huomaa, uskoisin ainakin. Ja tuo räväkkä kuosi saa luvan vangita katseen pikkuvirheiltä ;)

Takkiin täytyy tietenkin olla asiaankuuluvat asusteet ja ne syntyivät tuosta lopusta fleecestä. Tumppuhin sattui löytymään juuri edellisenä päivänä samansävyistä resoria kuin fleece, muuten olisin valinnut jonkun takin väreistä. Kaulahuivi on tuollainen pikaversio, ja sen saa nopsasti napeilla heitettyä kaulaan, lähinnä kauppareissuja varten! Hatun kaavan olen joskus pikaiseen piirtänyt ystäväni lapsen hattua varten ja nyt vaan muokkasin sen sopivaksi meidän jannulle. Siihen ompelin takkikankaasta muutaman tähtikuvion kiinni, kun oli niin tylsä pelkkänä vihreänä.


Pitihän niitä käydä vähän jo ulkona kuvaamassa, ikään kuin niillä ihan vielä tarkenisi pidempiä aikoja ulkona ollakaan ;)

9 kommenttia:

 1. Tulipa pirtsakka takki, mistäs tuon kankaan olet löytänyt?

  VastaaPoista
 2. Minäkin näin tuota ihanaa kangasta Anttilassa, harmittaa, etten ostanut... Ihastuttava setti!

  VastaaPoista
 3. Ihan pikkumiehen näköinen setti! Niin ihanan raikas ja upea kertakaikkiaan! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana takki jälleen ja kiva asukokonaisuus muutenkin :)
  Pojan suloiset kengät kanssa pisti silmään, mistä nuo on ostettu?:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :)

  Minna, kangas on tosiaan Anttilan kankaita, ja taisi olla vielä poistohintaan ;)

  Jossu, pienellä miehellä on kuvassa vielä talvikengät. Taitavat olla Tepsut-mallistoa, ihan paikallisesta Prismasta löydetyt :)

  VastaaPoista
 6. Nätti takki ja ihanat asusteet! Ilo pukea pientä kun on kaikki samaa sarjaa!

  VastaaPoista
 7. Ihana! Ja suunta käy Anttilaan... ;)

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä ihana setti. Ja kuvatkin niin hyväntuulisia!

  VastaaPoista
 9. Eka kertaa blogissasi vierailen ja taitava olet ompelemaan! Ihania tekosia :) Tää setti sai kyllä mut huokailemaan ihastuksesta, niin ihana takki ja siihen passelit asusteet :) Ja suloinen poika teillä!!

  -Ansku

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!