17. toukokuuta 2010

Tyttövauvalle ja kesäisiä hommia :)Onpas ollut kuumat kelit! Meillä on mennyt ulkoillessa edelleen kaikki päivät, ollaan nautittu urakalla kesästä. Tällainen vauvasetti meni kuitenkin ystävän pienokaiselle nyt viikonloppuna, joten uskallan jo päivittää. Muksis-tunikan kaavalla tehty tuo tunika pilkullisesta trikoosta. Siitä syntyi myös myssy ja tumput. Housut on Ottobren perinteiset trikoohousut, en muista numeroa, enkä laiskana jaksa kaivaa. Suloinen setti pienelle prinsessalle. Toivottavasti oli mieleinen, aika vähän olen joutunut nyt noita aivan pienten juttujen tekemään. Nuo siis kokoa 62 cm.

Sitten kesätunnelmia...

On keinuttu,


leikitty,


pyöräilty,


otettu rennosti,


nautittu auringosta ja välillä muistettu huolehtia nesteytyksestä :)Ja hyvältä näyttää vielä tämänkin viikon kelit! Ihanaa!

Mulla on saumuri temppuillut ja jos ei rikki ole niin ei ainakaan hyvä käyttää... Se tekee "hiukan" äkäiseksi, mutta tuo asia alkaa jo olla voiton puolella, joten voi olla, että joskus vielä hiukan ompelen. Ehkä ;) Vaikka herrrrmot jo menikin sen vehkeen kanssa :D

12 kommenttia:

 1. Syötävänsuloinen tuo pikku-prinsessan setti! :)

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen setti, etteivät sanat riitä kertomaan <3
  Ja mahtavia kesäkuvia, oi teitä!
  Ja hyvä, että saumuriasia alkaa olemaan voiton puolella :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä setti! Onko nuo housut velouria? Mistä olet löytänyt noin ihanan väristä? Tuo tokavika kuva on niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Tosi suloinen setti! On varmasti iloisia lahjansaajat :)

  Ihania kesäkuvia :) Aika samoissa merkeissä menny täälläkin päivät. Nyt ois kyllä tuossa vähän päivitettävää blogiinkin, jos tässä nyt saa vaan kuvia otettua kun on niin synkkä ilma. Tosin tää sadepäivä on kyllä kauan odotettu, jos tuo nurtsi vähän sais eloa itteensä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :)

  Norppastiina, tuo housujen kangas on velouria ja on ostettu ihan Eurokankaasta.

  Mirka, juu kyllä välillä sadetta saa tullakin, tekee istutuksille ihan hyvää, ei mee ne miesten hommat ihan hukkaan ;) Nyt on ompelusten kanssa pieni stoppi, mut yritän kestää ;) On se niin rankkaa, kun joku kone ei pelitä!

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihanuussetti! Ja kesäiset kuvat niin kivoja :)

  VastaaPoista
 7. Hyvin suloinen setti pienelle tytölle :)! Muksis-tunikan kaava pitääkin kaivella taas esille meilläkin. Se kun on varsin kiva ja toimiva vaate. Ja mukavia kesätunnelmia kuviin tallennettuna. Niitäkään ei voi olla liikaa. Lapsi kasvaa nopeasti, ja kuvien kanssa on ihana palata muistoihin :).

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana vauvan setti! Omalle tytölle himottas kans jotain tuommosta ommella. :)

  VastaaPoista
 9. Olipas täällä paljon mukavaia ja kuniita juttuja!
  ;D Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 10. Ihania ompeluksia:)löysin tänne ekaa kertaa ja liityn heti lukijaksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!