7. toukokuuta 2010

Punaista, red, rödaOlin ommellut Leeville joskus Ikasyrin pilvitrikoosta pipon. Nyt kevätsäillä ulkoillessa huomasin usein, että myssy ei olisi itsellenikään pahitteeksi. Niinpä surrautin itsellenikin reippaan myssyn Ikasyrin punaisesta tähdestä punaisen takkini seuraksi :) Nyt ollaan kovin reippaan näköisiä liikenteessä, mutta saahan nuo pollat paistaa ;)

Ompelin Leeville lopusta kangaspalasta t-paidan, joita meillä on kyllä aivan liian vähän kesää ajatellen. Kanttasin petroolinsinisellä, sillä täytyy myöntää, että punainen on meidän pojalla ja sen äidillä täysin uusi väri vaatteissa! Enkä kyllä ymmärrä, kuinka olen sitä niin karsastanut...
Lisäksi hiukan kokeiluna syntyi vielä siitä samasta tähtikankaasta, jonka Anttilasta muinoin hain takkia varten, tällaiset hiukan hassut ja reippaat pöksyt! Joustahan nuo eivät ollenkaan mutta malli on melko väljä, eli luulen, että kestävät kyllä tulevan kesän! Vaatisivat kyllä pariksi yksivärisen yläosan, tietenkin kaikki olivat pyykissä kuvaushetkellä ;) Punaiset resorit ovat ok valinta, ja resorit ovat niin pitkät ja tiukat, että housut voi vetää joko shortseiksi tai pitää pitkänä :) Tykkään vaikka ovatkin aika räiskyvät!

9 kommenttia:

 1. Ihan mahtava pipo!!!! Teen ehdottomasti samanlaisen, punaisen tähtipipon ulkoilutakkiin sopivaksi!!! Ihan mahtis!!!

  Ja tuo t-paita...ihan mieletön. Punainen tähtipaita tuolla kanttauksella on kyllä niin mainio, että pidän kyllä tuosta yhdistelmästä ihan valtavasti! Tosi hyvin sattuu yhteen ja ihanainen paita ihanaisella pojalla kerrassaan <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Niin ihania ompeluksia ja kankaita täällä, että pakko on kai vähän napsutella lisää kankaita. Minäkin tahdon tähtipipon!

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla ja jään lukijaksi. ;)
  Aivan ihanat nuo pipot!, tuli heti into ommella itselle kanssa. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo tähikangas näyttää tuossa todella hyvältä! Tähän asti olen ihan sivuuttanut tuon kankaan, mutta nyt täytyy kyllä lisätä ostoslistaan ;)
  Ja turkoosit kanttaukset ovat ihan nappi!

  VastaaPoista
 5. Todella ihania vaatteita!:)Ootko mistä noita merkkejä vaatteisiin ostanut?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista, tulee hyvä mieli <3

  Lappusia vaatteisiin olen tilannut osoitteesta:

  www.minanamnband.se

  VastaaPoista
 7. minäkin tykkään käyttää tuota punainen+turkoosi -yhdistelmää pojan paidoissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!