23. lokakuuta 2010

Pieni väripilkku syksyyn...

Syksyn pimeys suorastaan vaatii tuhoamaan värikkäitä kangasvarastoja. Ja yhdistelemään kaikkea erittäin värikästä keskenään. Jostain syystä, aiemmin punaista karttaneena, löysin sen nyt meidänkin pojan vaatteisiin. Tein jopa kokopunaiset housut! :)

Trikoopaitoja syntyi kuin vahingossa kaksi, niitä kun tuntuu olevan pesussa jatkuvasti! Kankaat Ikasyrilta. Resorit paikallisesta ompelukaupasta.



Kokopunaiset housut punaista joustofroteeta, paikallisesta ompeluliikkeestä. Ilman aplikointeja, tai muita erikoisuuksia :)



Ja lopuksi vielä käytössä... Pieni mies on vaan parhaimmillaan kumeessa, joka kyllä helpotti kuvausta, mutta näkyy varmasti naamastakin! Toivottavasti tämä flussa jo taittuisi, pari viikkoa jo melkein kärsitty!







Tuo pimenevä syksy ja vähäinen valo saa taas muistamaan, mitkä olisi myös hyvän kameran hyödyt, tai saatikka kuvakäsittelyn. Mutta toistaiseksi ainakin - näillä mennään! :)

11 kommenttia:

  1. Mahtava väri yhdistelmä!TYKKÄÄN!Flunssaa on nyt ollut liikkeellä todella sitkeää,myös meillä on pojat ollu pitkällisessä flunsassa ja välillä pikku lämpöä.Tulis nyt jo kunnon pakkaskelit ja tappais kaikki pöpöt!

    VastaaPoista
  2. Ihanan värikästä vaatetta! Meidänkään lapsen vaatekaapista ei ole juuri punaista löytynyt, mutta jostain syystä olen myös alkanut pikkuhiljaa lämpenemään sille värille ja nuo tekemäsi punaiset housut näyttää tosi herkullisilta :) Paranemisia pikku miehelle!

    VastaaPoista
  3. Hienot väriyhdistelmät tosiaan, minä tein justiinsa samoilla väriyhdistelmillä paidan(puna/turkoosi) :)
    Näytti niin tutulta.
    HIENOJA ompeluksia muutenkin sulla.

    VastaaPoista
  4. Paremisia pojalle! Meillä myös sairastellaan, eikä loppua näy.

    Pirtsakka asu, sopii hyvin tuolle suloiselle mallillesi <3

    Hauskaa, kun äsken kävin Ruttunutun blogissa ja hän oli halunnut vaihteeksi rauhallisen väristä ja vaaleaa, ja täällä sitten vastapainoksi löytyi kunnon piristysruiske!

    VastaaPoista
  5. Juuri tänään päivittelin kuinka pimeää on joten ehdottomasti vaatteilla on kiva tuoda väriä. Itse en osaa pitää tuolla poikasella punaista mutta teidän pojan päälle se sopii tosi hyvin. Pitäisi itsekkin kokeilla :)

    VastaaPoista
  6. Ei sillä kameralla ole väliä, kun on noin mainion näköinen kuvattava :)
    Missä paikallisessa kangaskaupassa sie yleensä käyt? Mie en jotenkin ole löytänyt omaani. Se elokuvateatteria vastapäätä oleva on ihan jees ja siinä keltaisen talon kulmassa on tosi outo täti ;)

    Toivotaan kirpeän kuulaita aurinkoisia syyspäiviä! Ja paranemisia teille.

    VastaaPoista
  7. Kiitän ja kumarran jälleen! :)

    Flunssaa tosiaan tuntuu olevan liikkeellä reippaasti, ja nyt tällaista sitkeää. Aina sitä vaan joutuu pelkäämään, että menee sitten ajan kanssa korviin saakka ja saa ihanat vatsaa hellivät antibiootit käyttöön... toivotaan, ettei näin käy.

    Tytti, käyn kyllä tasaisesti kaikissa :) Yhdyn tuohon kulmakaupan asiaan, siellä vaan tuppaa olemaan hitusen edullisempaa usein sellaisten kankaiden kohdalta, joita olen etsiskellyt... :) Aika paljon kankaista kuitenkin on tilauskankaita, kun tarjonta on mitä on. Kiitos, malli on aina edukseen, äiti ei ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanat pirteät väriläiskät syksyn ankeuteen!

    Meillä myöskin sairastellaan taas kerran ja kovasti toivotaan että olisi nyt eka flunssa mikä ei mene korviin asti.

    VastaaPoista
  9. ihania värejä ja tuo punainen turkoosi yhdistelmä sopii tosi kivasti yhteen!

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihanan aurinkoisen pirteä väripläjäys!

    Pikkumies on aivan ihana, eikä kuvien laadussa ole mitään valitettavaa :)

    Nuo punaiset pöksyt sattuvat kyllä todella kivasti paitoihin ja ovat niin ihanan raikkaat.
    Punainen on pojalla kyllä kiva väri. Itse tykkään kovasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!