2. joulukuuta 2010

Mikä karvahauva!

Hrrrr, ulkona on pakkasta! Ja kaikilta hössötyksiltäni en ole saanut edes Leeville kunnon talvihattua ommeltua! Dinohattu menee hienosti näin pienemmillä pakkasilla, mutta kun asteet kiipeävät lähemmäs pariin kymppiä, on parempi turvautua takkukarvaiseen menoon!



Vuori siis paksua fleeceä, ja ulkokuori paksua takkukarvaa. Kaava oma pikaversio, kun taas piti vaan saada äkkiä jotain päähän ulos lähdettäessä! Ja kannatti empiä kangasostoksilla taas tavalliseen tapaan - se takkukarvan sävy, jota halusin, oli jo loppu. Se olisi sopinut ulkopukuun paremmin, mutta tällä mennään ainakin toistaiseksi!






Ompelut on rajoittuneet minimiin ja näin ollen joulupukin avustamiseen, ja blogissa hiljaista. Yhdet vauvakutsut käytiin kuitenkin juhlistamassa, sinne lähti lahjaksi myssy ja tumput sekä pari tuttinauhaa! Ihana poika onkin jo syntynyt!



Ulkona on ihana sää, sopivasti pakkaslukemia miun makuun ja varsinkin kahvikupposen äärestä on ihana katsella upeita maisemia näin lapsosen nukkuessa. Nauttikaa kaikki talvisista keleistä!

9 kommenttia:

  1. Ihana pipo, pitäis itsekkin kaivaa karvakankaat esiin.
    Kiva tuo setti vauvalle. Söpöt :)

    VastaaPoista
  2. Söpö, söpömpi, SÖPÖIN!

    Ihana hattu aivan ihanaisen pikku-miehen päässä! Voi juku miten suloiselta kaveri uudessa lämpimässä hatussaan näyttääkään! Miulle tulee mieleen ihan Pikku-kakkosen Ransu <3

    VastaaPoista
  3. Söpö karvalakki ja varmasti lämmin!

    VastaaPoista
  4. kiva apina kangas sopii hattuun ja lapasiin, muuten mistä hankit nuo rekulat tuohon tutti ketjuun?
    olen itsekin yritänyt löytää mutta löysin vain amerikasta sellaisia perinteisiä ja ajatelin jos hankit ne jostan vähän lähempää olisi mukava tietää

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!