9. tammikuuta 2011

Ruutuneule

Meillä on melko vähän siistejä päällyspaitoja, kun tulee aina ommeltua trikoisia vaatteita vaan. Ja toisaalta meillä on aivan liian vähän sellaisia paitoja, joissa huppu ei ole aina talvihaalarin tiellä. Olen joskus hamstrannut kaappiin tällaista ruutuneuletta ties mitä tarkoitusta varten, ja nyt siitä syntyi RUUTUNEULEPAITA. Itseasiassa kaava taitaa olla muotoiltu OttoBren Villi Viikinki-aluspaidan kaavasta.



Harmi vaan, että malli ei oikein päällä erotu, kun kuvattavalla on NIIIIN kova kiire koko ajan ja kuviot hämäävät...



"Ole nyt hetki aloillas!" "Ärsyttää toi äiti!" Yllättävän hankalasti onnistuin muuten V-kaula-aukon ompelemaan, luulen löytyvän helpompiakin tapoja!




Ja RÄPS! Näin se äiti aina ottaa näitä kuvia... Vai mitenköhän se oli?



Tänään, kunhan pieni mies pian herää päiväunilta, menemme juhlimaan suloisen naapurintytön 1-vuotispäiviä! Talvitamineiden sijaan (niitä kun kaikilla varmasti jo on) päätin jotain pikaista tekelettä kevääseen surrautella. Pikaisina ompeluksina siis jo perinteinen neliöpipo, trikoiset tumput ja tuttinauha!



Huomenna taas arkiseen päiväjärjestykseen, onneks vielä on lötkösunnuntai. Nautitaan siis siitä!

8 kommenttia:

  1. Onpas ihanat lahjat, herkullisen värisiä =)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo ruutuneulepaita. Tuo kangas näyttää samalta, jota meillä on ruskeavaalenapunaisena. Ihana. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana ruutupaita! Tuommosta kangasta minulta uupuukin.. :) (Hiukan kateellinen).. :)
    Ja ihana tuo aiemmin ollut sammakko -setti! Ei nämä sun ompelukset ole mitään "heikun keikun". Oikiasti todella taidokkaasti tehtyjä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos <3

    Norppastiina, ai kyllä kuulostaa hyvältä tuokin neuleen väri. Oletkohan Eurokankaasta ostanut? Jotenkin hirvittävän vähän neuloksia liikkuu kangaskaupoissa, tai ainakaan mieleisissä väreissä...

    AnniKa, kyllä niitä "heikunkeikun hupsista" -virheitä yhä sattuu. On kiva selata blogia, ja huomata hitusen kehittyneensä, sitä varten blogi on luotukin, päiväkirjaksi, mutta ihanaa kun ihmiset kommentoivatkin! :) Ihmettelin, kun vierailin blogissasi, että päivityksesi eivät jostain syystä näy listallani, vaikka olen lukijana! Sullahan se vasta siisti työnjälki onkin ja ihania juttuja! :)

    VastaaPoista
  5. Todella kiva villapaita! Menee monissa tilaisuuksissa. Ja voi noita pienen tytön viemisiä, ihanan herkulliset värit!

    VastaaPoista
  6. Olet todellakin kehittynyt. Mutta ompelukset ovat niin hienoja. Ei moni alalle valmistunut osaa tuollaisia tehä! Eikä kouluissa opeteta applikointia sun muuta. Eli olet paljon lahjakkaampi silläkin saralla! Tykkään blogistasi!
    Eikö näy päivitykset vieläkään!? En ole kyllä mitään sinne lisäillytkään aikoihin-oisko se syynä? ;)
    Jotain on tullut tehtyä kaiken muun arjesta selviämisen lisäksi. Elämä on ollut yhtä tuhkakasan selvittelyä/asioiden hoitoa ja sairauskohtauksista ja flunssasta selviämistä. Uusi vuosi ja uudet voimat! :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos Annika, olit oikea päiväni piristys ihanalla kommentillasi! :) Pikkuhiljaa sitä opettelee, ja omistaan ne virheet löytää, aidan toisella puolella tuntuu olevan aina vihreämpää... Itse asiassa nyt näkyi päivitys ja hyvä niin!

    Nuo sairastelut ja muut asiat vievät voimia ja joskus luova tauko tekee hyvää. Mottona taitaa olla miulla ainakin, et niin kauan kun harrastuksesta nauttii enempi kuin tuskastuu, niin hyvä niin. Luulen, että meilläkin on muutosten myötä vielä isompi tauko tuloillaan, mutta siitä myöhemmin! Ihanaa kevään odotusta sinne ja voimia flunssan keskelle!

    VastaaPoista
  8. Hei, nyt mulla ei näy tämänpäiväinen päivityksesi. Tulin tänne muutoin kurkkimaan. Ääh ja yyh! Mistähän moinen johtuu!?

    Kiitos! Kevättä odotellaan kovasti! Valoa, lämpöä, terveyttä ja iloisenpaa tulevaisuutta kaiken vastakoetun surun keskelle! Pitkittynyt poskiontelotulehdus selätetty neljännellä kuurilla. Väliviikko sekä uusvuosi meni sairastellessa, kuureja syödessä ja töissä. Ai että mikä ihana vapaa nyt! Nosta kättä kun HKI:n päin meet! :) Ihanaa reissua teille kaimaseni!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!