23. heinäkuuta 2012

Pienen tuvan sisustamista


Aika tuntuu lipuvan käsistä kuin hiekka. Alkaa jo olla niin ikävä ompelustöitä,
että notkun vaan kangaskaapin ovella jatkuvasti kuin jääkaapilla. Avaan ja suljen, mietin aloittaisinko,
totean ettei ole aikaa, ja suljen kaapin. Kamalaa kidutusta.

Olen saanut aikaiseksi lähinnä tavarapaljouden hävittämistä. Selvitellyt leluja, vaatteita, kaikkea krääsää läpi, myynyt sitä kirppareilla ja torilla! Ihanaa päästä itselleen ylimääräisestä eroon ja tuottaa samalla iloa toisille!Ompelukuvien puuttuessa näytän teille jotain muuta pientä, ja keskeneräistä kätteni työtä;
Nukkekodin.
Soma pieni kolmen huoneen koti.


Makkarin sänky on tehty pienistä vaahtomuovipaloista ja tapetti on jämäkkää lahjapaperia (pienemmät kuviot kuin tapetissa).


Taulu vanhasta sanomalehdestä, samoin nukkekodin sanomalehdet (pärekorissa) on taiteltu vanhoista sanomalehdstä. Pitsiliina ajaa maton virkaa.


Keittiössä (hyvin keskeneräinen, tarkkasilmäiset huomasivat varmaan keittiön kaapistoakin yläkerrassa) miusta on aivan valloittava tapetti nyt. Voisin ottaa vaikka omaan kotiin! :)
Ja arvatkaapas; tämä on erään ihanan pikkupuodin lahjakassista ;) Uusiokäyttöä!


Lopuksi, ihan vaan vertailukohdaksi. Tällainen nukkekoti oli vielä eilen päivällä.
Löysin ihanan, todellakin pienen nukkekodin kauppatorilla myydessäni omia rojujani!
Täysin mahtava Ellan tulevaan huoneeseen, johon en mielelläni täyskasvuista roudaa.
Ja hintakin oli vain seitsemän euroa! :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva nukkekodista tuli! Olet ollut kyllä supernopea ja supertehokas! Voi ihanuus tuota taloa! Edellinen bloggauksesi on mennyt ihan ohi silmieni...miksiköhän se ei ole ilmestynyt lukemistooni...mutta ihana laukku ja tunika <3

  VastaaPoista
 2. Kauniiksi olet nukkekodin laittanut!

  VastaaPoista
 3. Kaunis nukkekoti, paljon olet saanut aikaan lyhyessä ajassa :) itsellä taas nukkisprojekti näyttää venyvän ja venyvän, ompeluksiin kyllä tuntuu aikaa riittävän..

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis! Upea löytö! Olen kauniisti sisustanut nukkekotia. :) Mulla on samanlainen projekti ollut koko kesän työn alla, mutten ole ollut läheskään yhtä tehokas kuin sinä. Todella ihania juttuja.
  Nauratti tuo roikkuminen kangaskaapilla kuin jääkaapilla. Tiedän tasan tarkkaan mitä tarkoitat! Mainiosti osaisit muotoilla asian naulan kantaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!