20. elokuuta 2013

Ihan puolihuumorilla tahdon jakaa kanssanne tämän aamun
fb-päivitykseni.
Mitenkään poikia väheksymättä, on niissäkin omat kommervenkkinsä.


"Pikkareina jalkaan laitetaan heloukitit, tnoppit ja hiijet, mutta perusvaalianpunaiset ja punaiset ei kelepaa. Tukan saa sitoa vain heloukiti pompuloilla ja pinneillä, nenä pyyhitään ruususervettiin, mutta ei valkoiseen missään nimessä. Vihreä potta veljen jäljiltä on kauhistus, nalle pelastaa vain hetkittäin. Pallot, pilkut, kukat, äitin lempparit on ihan huonoja heppojen, kissojen, heloukittien, oravien ja muiden "kauniiden" kuosien jäljiltä. Oikeankokoiset vaaleanpunaiset tretornit ei mene jalkaan, koska liian isoissa vaaleanpunaisissa saappaissa on sydämiä. Dinosaurukset, hämähäkit on kavereita, ne halaa ja pussaa, ja äiti "äjä siivoa miun leluja, äjä koske miun jääjestykseen!". Kynnet lakataan mummin räikeällä punaisella kynsilakalla, ja aamuin illoin hiukset kammataan muumituihkeella. Vain muumilakanoilla nukutaan, heloukitit pitää ostaa paukasta kuulemma. Aikuisten kykyä hoitaa lapsia mitataan ulkoa osattavien lastenlaulujen perusteella, pakollisia on Paako, Möykky, muumipeikko, äitin pieni nallepuh, peletapit ja leijonaa mä mettättän. Neitien elämä, miulla on vielä hitusen sulattelemista, mutta voin kertoa jo nyt; on miehet yksinkertaisempia; isot ja pienet."

8 kommenttia:

 1. Ja näin kesän lopulla meillä aivan hervottomat itkupotkuraivarit aiheuttaa se, ettei ulos voi mennä pelkällä mekolla. Mummulle jo keväällä valitti, kun äiti oli pakottanut laittamaan "miesten housut" jalkaan (vaaleanpunaiset). Että ihan kauhulla odotan kylmeneviä aamuja, jolloin olemme lähdössä päiväkotiin ja töihin väsyneinä kello kuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, että ihan miesten housut! Kamala äiti, voiko pahempaa pikkuneidille sattua ;) Nyt naurattaa, aamulla kello kuusi ei varmasti ;)

   Poista
 2. Mulla on kolme poikaa ja yksi tyttö, nyt reilu 2,5 vuotias. Tuo teksti kuulostaa niiiiin tutulta. KYLLÄ, pojat on paljon yksinkertaisempia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, poikien maailma on eritavalla ihana, mutta ihailtavan suora ja juurikin yksinkertainen :)

   Poista
 3. Meillä se on poika joka hantittaa noissa pukemisissa, tyttö tietää kyllä mistä tykkää, mut se ei aina oo niin justiinsa. Jospas se on myös kuopuksen oikeus pannat mutsit tiukille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jollain niidenkin on kai huomionsa otettava :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!