3. syyskuuta 2013

Syyskuu (Ja voittaja!)



Tosiaan on jo syyskuu.
Uskomatonta, miten aika rientää.
Eilen hain perennoita taas lisää penkiin ihanalta ystävältä, kiitos!
Kotia koitan haikeasti miettiä syyskuntoon, mutta miulla on vaan tietyt värit mistä en taida luopua.
Ja tuon ihanan uuden aarteen, sohvapöydän myötä, väriä tuli vaan lisää.

Jalkoja tullaan varmaan madaltamaan n. 7 cm, mutta vielä siihen ei ole löytynyt irtotunteja mistään.
Ihan kiva, lapset ei pääse kapuamaan tuohon päälle keikkumaan, sen kielsin kokonaan tämän vanhuksen kanssa, edelliselle pöydälle noustiin aina, kun silmä välttää...


Muut lisää harmaata ja mustaa, meille tuli vaaleanpunaista syysiltoja lämmittämään makkariin.
Nuo vaaleanpunaiset tyynyliinat on kirpulta, yhteensä 1,60e.
Edelliset harmaat tyynyt siirsin muka hillitsemään olkkarin värimaailmaa yhdessä kaiken muun tuhannen värin kanssa. Ei se taida niin sääntöjen mukaan toimia?


Muuten normaalia arkea, oon innostunut tuosta Olgan kirjasta kovasti, vielä paljon pysynyt leipomusten, niin suolaisten kuin makeiden kohdalla. Kertaakaan en oo pettynyt. Spelttileipä yllä on niin hyvää, siis maalaisleipä nimellä taitaa olla kirjassa! Ja niin helppo sekä vaivaton tehdä!


Ja allergikkojen kanssa omena täytyy käyttää uunissa ennen nauttimista, joten kauraomenapaistos on ihan suosikkini! Ja kuinka helppoa onkaan keittää itse vaniljakastike! Tänään taitaa lähteä uuniin marjapaistos, ihan vaihtelun vuoksi! Nam!


Oliko miulla joku arvonta?
Taishan miulla olla.
Vanhasta kupista nousi numero kuusi, joka tarkoittaa sitä, että voittaja on kommentti numero kuusi. 
Kas näin:

Nina
Hieno idea tuo vahakankaasta tehty kassi,ja on kyllä niin siun näkönen :)
Meillä oli Iidalla päiväkodissa kuravaatteilla juuri sellainen ja oli tosi kätevä!!
Tuo keltaoranssi pipa on kiva, ihanan pirtsakka ja mallikin juuri sellainen joita itse tykkään käyttää :) Ja blogista pidän juuri näin, sellaisena, millaiseksi olet sen itse tehnyt :)
Aina mielenkiintoinen!!
Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Onnea voittajalle!

21 kommenttia:

  1. Niin kaunis tuo teidän sohvapöytä <3

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää värit, anna olla vaan :) Ihana tuo mattosysteemi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on varmaan tehtävä, edellinen matto oli jotenkin liian kesäinen ja keväinen, joten kokosin räsyistä suloisen edukkaasti tällaisen isomman maton :)

      Poista
  3. Tuo ensimmäinen kuva! Niin kaunis! Oih.

    VastaaPoista
  4. Aivan uskomattoman ihana tuo pöytä kyllä :) Ihanuus! Ja miten hauskasti teillä onkaan nuo matot tuolla olohuoneen lattialla, ihana!
    Olgan kirjassa tosiaan kaikkia ihania ideoita ja ohjeita, namskis :)
    Ja minäkö voitin?Ihanko oikeasti!!!???
    IHAN HUIPPUA! Sillä ikinä en mistään ole mitään voittanut, ihana uutinen :) Kyllä Leevi oli nyt hyvä onnetar!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo pöytä oli hyvä löytö! Tykkään! Joka päivä enempi :) Olgalla on hyviä ohjeita, pääsee tällainen tumpelo kuin miekin alkuun helposti soijan, speltin ja intiaanisokrun kanssa!

      Ja kyllä, olet voittaja! Mietihän tarkasti pipon tarvetta <3

      Poista
  5. Ihania kuvia! Onnea voittajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija, siivouspäivän jälkeen otettuja, ennen kuin mies ja lapset kotiutui kaupasta...

      Poista
  6. Voi iik tuota sohvapöytää! Ihana! Mä oon kans vähän ristiriidoissa värien kanssa... En raskisi laittaa pastelleja kokonaan pois, vaan olen myös ratkaissut tilanteen tuomalla seuraksi tummempia sävyjä ja myös sitä harmaata. Ei varmaan mene kaikkien sääntöjen mukaan, mutta haittaakse!? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voidaan vaikka nyt tässä sopia, ettei se haittaa ;) Hyvä et joku on samoilla linjoilla... Oon muutenkin vähän sellainen, että en hirvittävästi tykkää säilöä erilaisia kausijuttuja varastossa tai "saatan tarvita" tavaraa. Kaikki pöytään heti, ja joskus jotain vähän maustetaan enempi tai sitten sekalainen sillisalaatti vaan :D

      Poista
  7. Tuo sohvapöytä on kyllä niin ihana! Meillekkin passais vähän korkeampi pöytä olkkariin, vois suht rauhassa poltella näin syksyllä kynttilöitä :). Ihanan värikäs syksy teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se etu pöydän korkeudessa nyt tällaisenaan kyllä on, että kynttilät saavat olla rauhassa. Meillä ei kyllä ole hörrätty niiden kimpussa ikuna, toki molemmat haluavat sammuttaa. Ensimmäisen kerran Ella otti kontaktia kynttilään vastikään asettamalla kaukosäätimen poikittain tuon karhulan purkin päälle. Ehdin napata sen pois ilman suurempaa vahinkoa, mutta muistutus siitä, että lapset ja kynttilät ovat aina, missä vaan, vahdittava yhdistelmä :)

      Poista
  8. Oi miten hieno olohuoneen matto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en viitsi ostaa montaa isoa mattoa varastoon, pienet matot saanee heiteltyä kuitenkin päällekkäin ja on helpompi tarpeen niin vaatiessa säilöäkin! :)

      Poista
  9. Miulle pisti myös silmään matot :) tosi kiva idea! Ja kuvien perusteella ei uskoisi et teillä asuu lapsia ;) meijjän olkkarin on usein kun "pommin jäljiltä" no, muutama vuosi vielä niin sitten voi yrittää: Leikippä omassa huoneessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pienistä matoista syntyy suuri matto :) Tosiaan kuva on napsaistu siivouspäivän jälkeen ennen kuin muu konkkaronkka ehtinyt paikalle. Jos napsaisin kuvan nyt, tulos olisi eri. Paitsi yllättävän siisti, kun ehdin vähän puunata ennen asioille lähtöä, kun tulee lapsenvahti. Aika aikaansa kutakin, kun lapset muuttaa kotoa, varmaan kaipaa sitä olkkarisotkua (näinköhän tosiaan...). Mutta leikit, peitot, tyynyt ja vaatteet ne pyörii meidänkin olkkarissa :)

      Poista
  10. Saiskohan tuon maalaisleivän ohjetta laittaa tänne? Näyttää niiiin herkulliselta!!! Ja ihana tuo sohvapöytä teillä ja muutenkin kaunis koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinköhän mie uskaltaisin, laitapa miulle vaikka sähköpostia osoitteeseen; heikunkeikun@live.fi, ni katotaan voisinko sitä kautta tehdä asian hyväks jotain ;)

      Poista
  11. Aivan mahtava tuo sohvapöytä. Ja ihanaa, että löysin blogisi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!