4. lokakuuta 2013

Tartu Hetkeen!
















Ja NAUTI SYKSYSTÄ!!!
(Kyllä, halusin jakaa juuri nämä kaikki kuvat, vaikka niitä monta onkin. Koneella niitä on varmasti monia satoja, parempia ja huonompia. Halusin tallettaa, muistuttaa ja kertoa.
Vieläkin hymyilyttää päivän ulkoilut! 

10 kommenttia:

  1. Miten ihania tunnelmakuvia <3. Näkee, että on ollut kivaa! Meillä on kans tää päivä mennyt pihailuksi kun on niiiin ihana tuuli. Aurinkokin pilkahtelee. Pihatöitä ja nuorin nukkuu. Täydellistä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.s. Myöhästyneet onnittelut myös minun osaltani <3

      Poista
    2. Kiitos :) Oli mukava päivä :) Tänään sitten siivottiin ja tiskattiin pois leikkimökki ja raivattiin pihalelut jo sinne alustavasti talvisäilöön. Iso homma, mutta ihanaa, kun se on listalta pois! Nauttikaa vielä syksystä! :)

      Poista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut!! Ihanan aurinkoisia&iloisia syksykuvia! On kyllä tosi ihana, että meillä on vuodenajat (vaikka ihan eniten tykkään keväästä) niin oma tunnelmansa on kaikissa :)
    Mainioita "roolihattuja" olit ommellut - harmittaa, kun en iltaisin jaksa istua koneella (t. antiikkikännykän omistava...) menee monia kivoja postauksia ihan ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miullakin menee usein ohi ja katselen sitten useamman kerralla, kun aina ei ehdi ja jaksa pyöriä blogimaailmassa.. Sitten onkin kiva kun on joskus urakalla selattavaa, ja saa rentoutua rauhassa ;) Kevät onkin ihana, kaikki kaunis kasvaa ja orastaa, ah!

      Poista
  3. Mahtavia syksyisiä tunnelmapaloja! Hyvälle päälle näistä tulin :) Ja myöhästyneet synttärionnittelut bloggerskalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggerska kiittää :D Ekana ajattelin hassusti ettei niitä kasoja saa rikkoa, kunnes ajattelin, et hitto, miksei, kerran täällä vaan nautitaan :D Ja sanoin et antaa palaa, nyt peuhatkaa :D

      Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!