29. kesäkuuta 2010

Kesäviemisiä, lahjuksia ja iloa auringosta!

Blogi on todellisella hiljaiselolla, kun kesä vie mennessään niin, ettei ehdi juurikaan istua tietokoneen tai ompelukoneen ääreen. Jotain pientä syntyy kuitenkin aina välillä...

Lisää tossuja on tehty, tässä herkulliset vaaleanpunaiset, isot ja pienemmätLahja 1-vuotiaalle ihanalle pojalle, Onnea :)...Tarkempi kuva Nallesta, Tilda-kirjoista tämäkin...Omenainen pannumyssy appivanhemmille mökille, pysyy viileimpinäkin päivinä kahvit lämpimänä...Lisää tuotoksia esittelen, kun ne ovat löytäneet omistajansa, ettei mene yllätykset piloille... Nyt on niin hyvät ilmat, ja miehellä alkaa kauan odotettu eka lomaviikko pian, että meillä nautitaan ennen kaikkea kesästä ja auringosta!Aurinkoisia hellepäiviä kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Voi mitkä viemiset! Kyllä ovat lahjan saajat onnekkaita!
  Niin somat tossut, että ottaisin omiin jalkoihinkikin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania viemisiä, tuo yksi-vuotis lahja on erityisen hieno.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossut taas :)
  Ja voi mikä lahja, kyllä on saaja varmasti iloinen ja saajan vanhemmat myös!

  VastaaPoista
 4. Ihania lahjuksia ja voi noita tossuja, niin herkulliset. Paljastaisitko mitä materiaaleja sulla noissa tossuissa on ja onko pohjassa mitään mikä estää liukastumista? Muutakin ihanaa oli ilmestynyt, krokotiili oli ihanan vekkuli ja lammas söpö, ihania kangaskoreja myös.

  VastaaPoista
 5. Kiitos...

  Susanna, tossut ovat Tilda-kirjasta suoraan. Mulla ei ole pohjissa liukuesteitä, kun ovat pitkälti aikuisten versioita. Lapsille voisi toimia se askarteluliikkeissä myytävä jarrusukka-aines :)

  Materiaalina ekoissa versioissa oli tikkikankaan jämät ja puuvillakangas päällä. Ne on ihanan pehmeät löhöilytossut, mutta kävellessä liukkaammat. Ne oli koetossut, mutta tosiaan aivan ihanan lämpimät!

  Nyttemmin olen käyttänyt tossuissa edelleen puuvillakangasta ja semmoista huopamaista (paksumpaa kuin huopa) tekokuitua. On ollut toimiva!

  Välissä on tukikangasta tukemassa, ihan jämäkät tulee näin, joskin ei varmaan kovassa käytössä hirvittävän kauan kestä. Mutta ihania puuvilloja on niin paljon, että aina voi tehdä uudet... ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on itsetehdyt lahjat aina hienoja! Ihanat värit ruokalapussa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!