16. kesäkuuta 2010

Tossut

Mitä teidän aamuun kuuluu? Kiljuvien lapsien lisäksi? Mulla kuuluu ehdottomasti aamuun kahvi, jotain hyvää ja lehti. Lehden tosin usein selaan vasta päiväuniaikaan, ja usein useamman päivän lehden kerralla. Jokatapauksessa, mun aamuista on puuttunut pitkään tossut ihanaisen kimonon pariksi.

Tällaisilla koeversioilla sitten paikkasin tuon puutten. Pian teen varmasti uudet ja aivan herkullisissa väreissä! En malta odottaa.Jalassa tossut ovat ihanan pehmeät, sillä päälliskangas on ihanaa pehmeää puuvillaa ja sisällä on vuorena tikkikangasta...Tällainen se minun aamuni aina on (lue: ehkä äitienpäivänä)...Olen tyytyväinen, kun saan laittaa jalalla koreasti ;)

8 kommenttia:

 1. Aivan Mahtavat! Pakko saada kans!

  VastaaPoista
 2. Moi Anni!
  Löysin blogisi sattumalta ja olen ihastellut kauniita vaatteita, joita olet pojallesi tehnyt. Olet kyllä todella taitava ompelija! Itse lähinnä verhojen ompeluun kykenen... En arvannutkaan että vielä muistat miut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Norppastiina, sillä simppelillä ohjeella juu :) Oon nyt hetken Tildan lumoissa!

  Tytti, kiva että eksyit blogiini ja kiitos :) Olen vasta aloittelija, tässä kotona olon lomassa kaivanut uusia puuhia päiviin ja toisaalta värejä, raikkautta ja lapsenomaisuutta poikien vaatteisiin! Muistan hurjan hyvin, susta oli suuri apu hiukan tukalissa tilanteissa ;) Ihanat pienet tähtisilmät sulla siellä kotosalla!

  VastaaPoista
 4. tosi kivat tossut :D mullakin on tuo tildan ohje ollut kopioituna jo jonkin aikaa, mutta vielä en ole saanut tossukoita valmiiksi...

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpöt tossukat, näyttää ihan oikeilta kengiltä.

  VastaaPoista
 6. Mistä Tilda-kirjasta tossujen ohje löytyy?

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!