13. kesäkuuta 2010

Koreja ja tuttinauhoja

Rakastan kaikenlaisia koreja, sillä ne ovat loistavia tavarankätkijöitä, kauniita sisustuksellisesti ja niitä on olemassa niin monia eri variaatioita! Mieheni joskus keljuilee minulle pakkomielteistäni kaikennäköisiin koreihin, sillä meillä niitä riittää! Jos nyt ei niin näkyvillä, niin kaapeissa on koreja joka asiaan varten :) Olen siis esteetikko järjestelijä ;)

Nyt käsityöharrastuksen myötä koitin virkata korin, alla näette lopputuloksen.Kukaan ei siis varmaan ihmettele, jos päädyin mielummin kankaisiin versioihin. Näin yksinään kuvattuna ne ei juuri näytä miltään, mutta.....Korit käyvät moneen tarkoitukseen, kuten kukkaruukuiksi (näin ollen ei aina tarvitse ostaa uusia ruukkuja, jos haluaa piristykseksi väriä)
...Koreissa on kiva antaa lahjoja ystäville, esim. kynttilöitä, tai miksei vaikka mökkiviemisiksi perunoita omalta maalta kera tomaatintaimien ;)

Koreihin voi kätkeä pienet esineet, kuten avaimet. Meillä nämä siniset pellavakorit (tukikangasta välissä) tuli siis eteiseen niin sisustukseksi kuin hyötykäyttöön! En kestä lojuavia avaimia, enkä myöskään kadonneita avaimia ;)
Tein myös tuttinauhoja pienelle miehelle meidän värimaailmaan sointuen:Ja vielä pakko hehkuttaa, että löysin nämä kaksi aivan ihanaa kirjaa tuosta lähikirppikseltä todella edulliseen hintaan! Ovat täynnä loistavia lahjavinkkejä ja kaikkea ihanaa, johon saa tilkut tulevaisuudessa tuhlattua! Sieltä se kangaskori-ideakin sitten läks... :)

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania koreja! Mä olen ihan samanlainen kori- ja-kaikelle-paikkansa-ja-järjestyksensä-ihminen. Voi noita kirjoja olen himoinnut mutten ole vielä raskinut ostaa. Olipa hieno löytö!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava kirppislöytö ja niin upeat kangaskorit! Ovat kyllä ihanan raikkaat ja tyylikkäät...voisin huolia kaavan ;)
  Ja noiden tuttinarujen kankaista kyllä tykkään. Sopivat niin hyvin yhteen meidän tyttösen punasävyisten pallo-nauhojen kanssa ;)

  VastaaPoista
 3. Noi kirjat on ihania, minulla ollut kirjastosta lainassa ja ko. kangaskorit tekemis listalla, ehkä tästä saan pointta tehdä itsekkin :)
  Ihania koreja!

  VastaaPoista
 4. Vau mitä koreja! Sain tästä heti inspiraation ja ompelin itsekkin yhden korin, Ja taatusti teen näitä myös lisää!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!