15. syyskuuta 2010

Pipoilua

Pipoja ja myssyjä, hattuja ja lakkeja, ties mitä korvanlämmittimiä...! Niitä on syntynyt monissa blogeissa! Ja niin täälläkin, omalle perheelle ja hiukan muillekin! Nautin noiden ompelemisesta hirmuisesti, se on jotensaakin semmoista stressittömämpää, vaikka onhan noissakin aina se mokaamisen riski...

Meillä on Leevillä käytössä Reiman ulkoilupuku, joka on itsessään niin kirjava, että siihen ei voi kovin kirjavaa pipoa yhdistää. En kuitenkaan itse hirmuisesti nauti yksivärisistäkään.. Joten tein velourisen myssyn, johon aplikoin "Auto prrrm prrm":in Leevin mukaan.
Itselleni tein ihan peruspipon tällaisesta todella tyttömäisestä raidasta, kun ei ollut vaaleanpunaiseen ulkoilutakkiin mitään sopivaa! Tällä kertaa ei myssymallinen. Meillä tämä malli ei ihan niin edustuskelpoinen kuin pieni mies ;)Tilauksesta lähti muutamia pipoja liikenteeseen, tässä niistä vielä otos. Oman ihanan myssysen voi tilata putiikin kautta mieleisestään kankaasta ja kuostista :)

7 kommenttia:

 1. Ompa tosi söpö toi autopipo:) Täytyy miettiä jotain samantyyppistä Nopsulle:) Muutkin pipot kivoja!

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja! Tuo autopipo on just sopiva kaveri tuolle haalarille! Ihanaa tuo vaaleanpunapilkullinen kangas! Mistä olet löytänyt?

  VastaaPoista
 3. Ihana auto pipo :)
  Täällä kans tehtailtu pipoja oikein urakalla viimepäivinä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3

  Norppastiina, kangas on paikalllisesta kangaskaupasta, joskus sitä on ollut kyllä esim. Eurokankaassakin. Nyt oli ainakin täältäpäin loppu.

  Sani, noihin pipoihin vaan iskee välillä semmoinen pakkomielle, nytkin vielä haaveilen kunnon talvimyssyn tekemisestä :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten upea pipo, niin oiva haalarin kaveri! Vau!

  VastaaPoista
 6. Ihana haalari! Tekemäsi myssy sopii siihen tosi hyvin, ihana yhdistelmä. Kivoja muutkin pipoliinit. Niitä on kyllä kiva tehdä! Itsekin pitäisi jo aloittaa talvea varten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!