11. helmikuuta 2011

Leevin huone, (askartelua ja arkista elämää)

Olen varmaan vaatteiden ja ompelusten kauttakin tehnyt selväksi, että pidän väreistä. Leevin huone on muuttunut vauva-ajasta paljonkin, ennen vaaleansininen ja ruskea olivat pääsävyjä, nyt turkoosi, lime ja niiden vivahtelevat sävyt ovat vallanneet meidän taaperoikäisen huoneen.

Meillä on hirvittävästi jo nyt kaikkea säilöttävää - toivottavasti muillakin? Niinpä päällystelin purkkeja kaikille mahdollisille; kynille, palapelin paloille, ilmapalloille... Kangasta päällinen ompelijan tapaan!Ylähyllyllä näkyy mummon virkkaamia pieniä koreja säilytykseen. Ovat aivan ihania, mummolle terveisiä! Matonkuteista syntyykin tuon taitajan käsissä vaikka mitä! Aiemmin olenkin postannut kangaskoreja, kuvasta voit bongata yhden kukan "ruukkuna".Tauluja rakastan, Leevin huoneessa olen suosinut paikallisen taiteilijan Heli Pukin -kuvia. Niissä on ihania hahmoja ja värejä ja sopivat siis meillä ainakin niin aikuisten kuin lasten makuun. Kehykset olen itse maalannut turkoosilla ja limellä maalilla, keskimmäiset taitavat kyllä olla Ikeaa.Viimeisimpänä se ei niin sisustettu lukunurkkaus, jota on tänään käytettykin ahkerasti, kun meillä ollaan nuhaneninä ja pitää "rauhoittaa" menoa välillä... Verhot on ommeltu Ikean kankaasta. Seinällä jälleen Heli Pukin -kuvia itse maalaamissa kehyksissä....Tosiaan, olemme tulossa räkikseen lähes kaikki! Kuinka teillä vietetään niitä sairaspäiviä, kun ei vielä olla kovin kipeitä mutta ei oikein voi ulkoilla tai liikkua tartuttamassa muita? Meillä usein herkutellaan hitusen enempi! ;)Ihanaa, pakkasenpuremaa Helmikuuta! Myöhemmin palataan ompeluksiin!

4 kommenttia:

 1. Ompas Leevillä kiva huone! Just tuollaisista reippaista väreistä miekin tykkään.
  Meillä on aika ahdas lastehuone niin jää monet sisustusideat toteuttamatta.

  Me ollaan sairasteltu enempi ja vähempi koko viikko. Onneksi on Pikku Kakkonen ja kirjasto. Satulevyillä, kirjoilla ja lastenohjelmilla mennään. Mie puran energiaa siivoamalla ja pyykkäämällä. Sulatin just pakastimen kun ulkona ei nyt pakasteet sula sillä aikaa.

  Paranemisia teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Meillä on oikeasti tosi pieni huone Leevillä(en tiedä näkyykö se kuvista mutta huoneen varmaan saisi yhteenkin kuvaan), siks koitan olla järjestyksen ihminen tuon pienen miehen tavaroiden suhteen...

  Pakkasen sulattaminen onkin loistava idea näihin keleihin, kun aika käy pitkäksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva huone ja ihanat värit pikku miehen huoneessa. Nuo purkit on kiva idea. Mitä purkkeja olet päällystänyt? Meillä on lastenhuone ihan vaiheessa, (täydellisen valmis äidin päässä), kun asutaan vuokralla eikä voi toteuttaa ideoita, joita olisi valtavasti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Purkit ovat maitokorvikepurkkeja, kun Leevi on maitoallergisena juonut tuota soijapohjaista pitkään. Nyt sitten on päästy siitä vasta eroon ja säästin osan purkkeja koristetehtailuun. Mutta eihän sillä purkilla liene niin väliä, kaupan hyllyjä kiertelemään, saa päivällissisällön samalla ;)

  Vaiheessa meilläkin on toisaalta kaikki, tai kun mieli muuttuu niin kovin nopsaan ja luulenpa hyvinkin, ettei tämä ole meidänkään lopullinen asunto. Mutta pääasia on tällä hetkellä kaikki pikkujutut - niin ne, mihin kotihoidontuella on varaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!