21. helmikuuta 2011

Tilkkutöitä ja tuhojaisia...

Vannomatta paras. Olen tuskastunut varastoihini. Keväällä kauppoihin virtaa uusia kankaita, mutta en saa mitään mihinkään, kun joka paikassa lojuu tilkkunen sitä sun tätä. Jotain on tehtävä!Joku heitti joskus haasteen kangastuhojaisista? Nämä olivat todelliset tuhojaiset, sillä kaikki käsissäni tuntui muuttuvan ennemminkin kankaan tuhoksi kuin oikeiksi töiksi. Paitoja, housuja, kaikki "jämäkankaita", joiden suunnittelu ei aivan onnistunut!Khukkuu! Oot sää siellä?Heeei! Oisko se kuvauspalkkion aika??!!...Kaameimpana niistä salaisuuksista tämä paita, hyhhyh:Mut pikkumiehen menoa ei äidin kangastuhot haittaa...Käytännön ompeluksina (vinkkinä bloggaan) syntyi babybjörnin sitteriin vaihtopäällisiä. Ostin sitterin käytettynä tälle uudelle tulokkaalle. Ja pitäähän vauvantavaroiden sopia sisustukseen...ei vaan, näitä on kiva heitellä sitten pesukoneeseen ilman, että täytyy aina alkuperäistä suojusta pestä, ja pysyvät harsoja paremmin paikoillaan. Kangasjäämästöä tämäkin, eli hyvä, että tuli käyttöön!Ja sitterin päällä, älkää välittäkö taustasta...!
Kiitos vielä kaikille edellisen postauksen onnittelijoille! Vielä hetki kirpsakkoja pakkasia kahvikuppien äärellä, jaksakaamme! :)

9 kommenttia:

 1. Tjaa... Mua viehätti eniten tuo "kaamea" paita :) Ainakin kuvassa näyttää hauskalta.

  VastaaPoista
 2. Kamalan ihania kangasyhdistelmiä, minusta paidat näyttävät aivan ihanilta.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja! Nuo päälliset on tosi hyvän näköiset. :)

  VastaaPoista
 4. Ekaksi: Onnea kovasti!!!
  Tosi hyvä idea tuo sitterin vaihtopäällykset. Miksen mä ikinä keksi tuollaisia? Jospa meille käy niin hyvin kanssa, että saadaan vielä vauva niin hälle sitten tuollaiset, niin saa edes yksi vauva meilläkin olla puhtaassa sitterissä (ja ympäristöön sopivissa).
  Kiva blogi sinulla! Tuo kangasmyyntilista vaan on vaarllinen...

  VastaaPoista
 5. kätevän näköisiä nuo päälliset. Ja koti niiden takana näyttää myös tosi kivalta, ja nyt kun kehumaan päästiin niin täytyy muistaa mainita myös suloisesta poikasesta=)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)

  Alkuun suunnittelin tekeväni täysin uusia päällysteitä sitteriin pari kappaletta, mutta laiskuus voitti :)

  Anonyymille kiitokset, ja hei, tuo lista on varmaan vielä päivitettävissä ja vajaa, ihania kangaspaikkoja on niin hurjasti! Koitan välttää liian aktiivista vierailua budjetin nimissä ;)

  -Sa-, en voi kuin yhtyä. Poika on suloisen ihana kaikessa kokonaisuudessaan <3

  VastaaPoista
 7. Voi jee miten kivat päälliset sait sitteriin. Meillä on tuo samainen sitteri, pitäisköhän itsekin joskus yrittää siihen jotain päällistä kehitellä, näytti niin kivoilta nuo sun tekemät!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania nuo tuhojaispaidat, ja no, kaikki muutkin ompelut taas. Tämä sinun blogi on kyllä ihana kaikinpuolin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!