23. helmikuuta 2011

Tähtihuppari tuhansilla kuvilla

"Heeeeeiiii, arvatkaas mitä äiti ompeli mulle???"No, tähtihupparin! Siis ensimmäinen tilaustyö meidän vajaa kaksivuotiaalle! Ihan oikeasti siis pyysi, että huppari pitää saada! Eihän siinä voinut kuin ryhtyä hommiin! Ja täytyy myöntää, että huppari on kyllä juuri eikä melkein meidän tyylinen! Jämäkankaiden työstämisen jälkeen oli kiva ommella jotain "ihan oikeaa"!

Johtuukohan tästä onnistumisen innostuksesta, mutta tässä se huppari on...

Edestä...Sivusta...Edestä...ainiin, pallo oli kuvauspalkkio, meinasi vaan peittää koko kuvattavan :)
Ja vielä syntyi hitusen Villervalla-kopioinen pipo samasta kankaasta!Välikauteen eli kevääseen palatakseni sen verran, et meillä suorastaan pursutaan tähtiä muutoinkin! Niitä on farkuissa, paidoissa, nyt huppareissa ja takissakin. Milloinhan tulee ähky??? Mutta eiköstä vaan, että sopii makoisasti myös välikausitakkiin? ;)


Niin, juu ja loppuun vielä kuvaähkyn lisäämiseksi ne pakolliset ilman lasta kuvat. Vaikka joskus tuntuu, että omastaan voisi laittaa jokaisen vähänkin onnistuneen kuvan, se on tätä nykyaikaa ;)

Muoks. Nämä aiemmin värkätyt piposet tuntuvat mahtuvan vielä samaan skaalaan, joten lisään. Päällä ei nyt näistä sunnuntaiversioista ole kuvaa ;)Palaillaan taasen arvon daamit!

21 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Arvaa vaan tuliko mullekin nyt hirveä hinku ommella tähtihuppari tuolle sällille?! :D MITEN tämmönen tähtihullu äiskä ei ole tullu aiemmin ajatelleeks tähtihupparia?!?! En käsitä :DDD

  VastaaPoista
 2. mullei oo yhtään tähti-ähky eikä hyviä kuvia ole koskaan liikaa ;)

  hieno huppari. mullon huppareiden tekemisessä kynnys tuon vetoketjun kanssa. vaikka edellisen sainkin sen näprättyä hyvin niin silti mua inhottaa se koska epäonnistumisen mahdollisuus on niin suuri.

  VastaaPoista
 3. Ihania tähtiä. Meilläkin tykätään =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteät, tähdistä saa kakkkea kivaa :)

  VastaaPoista
 5. Ooooo <3 Ihana!!!
  Istuu kyllä päälle, ja on muuten hyvänmallinen huppari!

  VastaaPoista
 6. tosi kiva tähtihuppari ja pipo oikein samaa sarjaa, ihana!

  VastaaPoista
 7. No mutta kylläpä sitä kelpaa kuvata noin iloisen näköistä poikaa reippaisiin tähtitamineisiin puettuna, ymmärrän kuvamäärän oikein hyvin siis! Itsellä usein sama ongelma että ei tiedä minkä kuvan karsisi pois..

  Mulla on melko saman ikäinen poika (01/09) ja meillä on myös menossa kova tähti-innostus, poika usein etsii "tähtihousut" ja niinpä mullakin on tuota JNY:n tähtitrikoota odottelemassa paidaksi muuttumista, poika on takuulla innoissaan.

  Kiva muuten toi vetoketjukin, tuosta renkulasta on pienen varmasti helppo saada ote jos haluaa avata takin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille!

  Sarita, reippauden toisella ääripuolella asuu uhmahirviö, joka ei muuten todellakaan seiso kuvattavana ja kaikista vähiten pukee päälle sen, mitä äiti tahtoo ;) Mutta se on vaan etsittävä se oikea hetki ja hitusen lahjuksia. Meillä on tähtien lisäksi pallot pop, mutta niistä äiti ei ole niin innostunut! Vetoketju taitaa ehkä olla Myllymuksuilta ja notkunut kaapissa ikuisuuden :)On se kätevä, mutta todella tiukka kyllä koko ketju, yllätyksekseni.

  VastaaPoista
 9. Ei oo mullakaan vielä tähtiähky, eikä kyllä pilviähkykään :D
  Takki näyttää todella hyvälle ja kuvat ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 10. Tosi kivan näköinen huppari! Mistä tuo turkoosi kangas? Minunkin on vähän aikaa tehnyt kovasti mieli tehdä pojalle jotain tähtijuttua, vaikka aiemmin tähdet ei niin kovasti ole innostaneet.

  VastaaPoista
 11. Ihana huppari ja pipo! Ja kivoja kuvia olet napsinut :) Meillekkin on eksynyt paljon tähtiä, mutta onneksi ei vielä kyllästytä..

  VastaaPoista
 12. Manda, tähtivelour on Ikasyrilta tilattua :)

  VastaaPoista
 13. Iiks miten ihana huppari! Voi kun olisikin itsekin noin taitava, mutta kun ei niin pitää ne tähdet hakea muualta. ;)

  VastaaPoista
 14. Ihania tähtiä! Ei ole ähky ainakaan täällä. :)

  VastaaPoista
 15. Todella ihania vaatteita ompelet siellä. Hyvää loppuodotusta ja iloista kevättä kaikin puolin :)

  VastaaPoista
 16. Ihan mahtavat! Täällä myös yksi tähtimaniasta kärsivä... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!