8. maaliskuuta 2011

L 09

Meidän pienenpieni iso poika on tänään 2-vuotias!

Synttäreitä juhlittiin jo varkain sunnuntaina, jotta valmistelut sujuivat täysin stressittömissä ja helpoissa merkeissä, kuten kaikki lasten synttäreitä valmistelleet tietää ;)
L-09, eli slipoveri omilla tunnuksilla, koristi juhlakalua, kun äidillä ei oikein sitten kumminkaan ollut aikaa koko juhlavarustelua ommella... Menee mielestäni arkikäytössä mainiosti, ihan vaikka trikoisenkin paidan kanssa!

Takaa...


...ja sivusta...Oijoi, ihan sydän pakahtuu! Kaksi kokonaista vuotta sitten naistenpäivänä syliin tuotiin maailmamme mullistava nyytti, joka kiepsautti äidin ja isän maailman täysin mullin mallin! Meidän iso poika! Voisin taivastella tätä asiaa loputtomiin...

...Mutta ehkä hiivin näin päiväuniaikaan kahville ja toivotan vielä kaikille AIVAN IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ! Hemmotelkaa itseänne tänään edes hitusen (vaikka laskiaspullan verran!) ;)

11 kommenttia:

 1. onnea pikkuiselle! :)
  ja ihana slipoveri..

  VastaaPoista
 2. Onnittelut teidän pienelle miehelle=) Meillä onkin näämmä melkein saman ikäiset pojat, meillä juhlitaan vähän alle kuukauden päästä.

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksveelle! :)

  Meidän tyttö täytti myös tänään, kokonaiset 9 vuotta.

  VastaaPoista
 4. Onnea Leeville! Meidän Leevi seuraa muutaman kuukauden päästä perässä ja ihmetellään että mihin se aika on oikein hävinnyt, mun viimeinen vauva on oikeesti jo nytkin aika iso poika.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista :)

  Ja onnea muillekin tänään juhlineille ja pian jo juhliville! Toivottavasti lapset hei kasvaa nopeammin kuin aikuiset vanhenee, on tää vauhti sen verran lujaa ;)

  VastaaPoista
 6. Ompas ison pojan näköinen! Ehkä se on tuo upea tukka ja miehekkäät vaatteet. Meidän 2½v on omien sanojensakin mukaan "äitin vauva" :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!