14. maaliskuuta 2011

Autoja ja norsujaKuinka trikoopaitoja voikaan tarvita niin paljon! Pesussa on jatkuvasti tuhat, ja kaiken lisäksi tuntuu, että aika pian värit haljakoituvat pesujen jäljiltä! Turhankin nopsaan, tuntuuko muistakin?

Kangaskaapissa lojuu kankaita, jotka pitäisi saada käytettyä. Täällä ainakin on semmoista liikkeellä, että jos jotain aivan ihanaa kangasta ei heti surauta vaatekappaleeksi ja varastoi, niin se kyllästyttää jo siinä vaiheessa, kun siitä pitäisi jotain ommella! Niinpä otin nyt itseäni niskasta kiinni ja surauttelin Leeville hitusen perusvaatetta, kuufarkut sekä Stoff och Stilin kankaista peruspaitoja. Kanttasin kaiken limellä, että sopivat sitten käyttöön yksissä tuumin. Kuvat kertokoot taas puolestaan...Ja vielä ne itse tekeleet, ilman pääroolin esittäjää ;)

Pyydän anteeksi lähiaikojen tyyliä vain heittää kaikki blogiin. Jotenkin tekeminen on yhä yhtä ihanaa ja antoisaa, mutta kuvaamiset ja kuvienlataamiset blogiin on alkanut kangistua kaavoihin ja tuntua "työläältä". Ehkä sitten taas maistuu paremmin kuvaaminen ja bloggaaminen kun on se oikein inspiroiva työkin! :)

11 kommenttia:

 1. Tosi kivoja paitoja ja housut :) mulla on just samaa ilmassa, heti ois pakko tehdä kun kankaat tilaa kun muuten alkaa kyllästyttämään kuosi eikä sit kiinnostaa enää edes ommella niistä kun ei tiedä mitä tekis. Siksi päätinkin että enää en tilaa isoa satsia kerralla ja seuraavan kerran vasta sitten kun suurinpiirtein varastot lähenee loppua..saa nähdä kuinka pitkään pitää kun ihania kuoseja tulee niin usein ;)
  Ja trikoissa muakin inhottaa se kun ne "kulahtaa" niin äkkiä. Muutaman pesun (jos sitäkään ) suurin osa pysyy hyvänä sit haalistuu, tulee höytyvää tmv :(

  Kokeilin muuten aiemmassa postauksessa ollutta muovailuvahaa, mitähän tein väärin kun siitä tuli sellaista tahmaista? ei oo kyllä kovin hyvää kun jauhojen kanssa pitää muovailla ( vaikka lapset kyllä tykkää kun joka päivä saa "leipoa" :D )

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköisiä vaatteita =)

  VastaaPoista
 3. Jossu, niinpä, aina pitäisi ottaa mahdollisimman vähän. Mutta nuo Stoff och Stilin kankaat on sellaisia, et niitä otin reilumman satsin, kun eivät lähetä Suomeen ja sain tuttavan kautta. Nyt osa lojuu tuolla odottamassa kohtaloaan ja mie vaan haaveilen uusista kuoseista :)

  Taikinasta...veikkaan et joko öljyä on liian vähän tai jauhoja. Öljykin tuntuu olevan aika tärkeä tekijä, olisiko jopa puoli desiä mennyt miulla taikinaan noin silmämääräisesti (Leevi sai kaataa...) Tuosta varoiteltiin, miulla tais olla aloittelijan tuuria ;) Uutta kehiin vaan, tai voiskohan sitä just "jauhottaa"? :)

  VastaaPoista
 4. Mie olen tehnyt tuota muovailuvahaan kans jo aikaisemmin ja jos sitä ei kypsennä tarpeeksi niin tuntuu jäävän tahmeaksi, eli rohkeasti vaan kuumentaa ja yrittää hämmentää vaikka se on sellaista ihmeellistä kökköä. Auttoikohan yhtään :D

  Ja Anni, eiköhän sulla ole mielessä tällä hetkellä ihanvaanparipikkujuttua, niin ei kannata murehtia bloggaamisesta. Masuasukin kanssa ei olo kai ole aina parhaimmillaan :)

  Kauniita vaatteita olet taas ommelut, voikun meidän Paavollekin osaisin ommella, kun kyllästyttää tuo kauppojen tarjonta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tytti, mie tosiaan kanssa sitä "kökköytin" urakalla, eli ei vellinä pois :) Mitä ompeluun tulee, osaisit varmasti näpsäkkänä jos innostusta löytyy! :) En mie bloggaamisesta murehdikaan, enempi se on sitä "voisitkunoisvieläaikaajaehtistätäjatätäennenkuvaavisyntyy" -meininkiä. Ja jotenkin tähän jää koukkuun ja olis ihana jos sais sellaisen mieleisen "muiston" käsityötaipaleelta itselleen tästä blogista :D Vaikka kohta voi aiheet heittäytyä muunkin ruljanssin ympärille.

  VastaaPoista
 6. Ihania paitoja. Tuo norsukuosi on ihan ylisöpö =)

  VastaaPoista
 7. Tuttuja juttuja... sekä paidat kuoseineen että se että jollei heti niin kyllästyttää jo kuosit ja se ideakin välillä. :-)
  Kivoja vaatteita taasen teidänkin Leeville.

  VastaaPoista
 8. Kivoja vaatteita ja aivan ihana pieni malliherra :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja ja reippaan näköisiä paitoja! :)

  VastaaPoista
 10. Ihania taas, voi nuo farkut on tosi kivat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!