13. helmikuuta 2010

Karavaanari, karavaanari, kaikkien kaveri...Päätin rythyä toimeen motolla: Rohkea rokan syö. Niinpä tartuin JNY DESIGN:n kankaisiin ja piirsin kaavat 86cm paitaan. Onneksi piirsinkin hiukan isommalle pojalle paidan, sillä lukuisten saumurivirheiden jälkeen kutistin paidan juuri meidän jannulle sopivaksi. Huomaapa hyvinkin, että en ole saumurilla ajellut. Enkä ennen tehnyt paitaa (paitsi se alla oleva antiikkikoneen harjoitteluversio). Enkä laittanut resoreita. Enkä tehnyt resori pääntietä, en mitään pääntietä. En käyttänyt kaksoisneulaa. No lista jatkuisi varmasti loputtomiin, mutta totean siis vaan lyhyesti, että hieman sunnuntaipäivän versio on kyseessä. Sen voi huomata pääntien tikkauksista, jotka pelkkää paidan kuvaa katsellessa oikein loistavat silmiini! Mutta päällä ei pikkuvirheitä huomaa...

Täytyy vaan toivoa, että pesun jälkeen paita on yhä käytettävissä, josko kutistuu paljonkin... :) Melko ylpeä olen kaikesta mokailusta huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Tosi upee! Ihan kun olisit jo vanha tekijä :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki nyt vaan ei oo ihan sitä miltä kaukaa näyttää :) Mut ihan tyytyväinen oon, tiedänpä mitä ei kannata seuraavalla kerralla tehdä - ja teen sen kuitenkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!