11. helmikuuta 2010

Vaaleanpunainen unelma toteutui!



Onnesta soikeana täällä hymyilen, kun pöydälle on ihan tuosta vaan ilmaantunut museokoneen tilalle Vaaleanpunainen unelma, ts. Brotherin Innov-is 10A. Kehrää kuin kissa eikä suttaa ollenkaan! Myönnän toki, että hankinta kirpaisi. Mietin jopa, että salaisinko tämän hankinnan ihan toden totta puoliskolta. Mutta enhän minä raaski tuota kultakimpaletta kaappiin nostaa piiloon, kun puolison työpäivä loppuu. Mutta kyllä täytyy nyt sanoa se: Tuo kone on täydellinen. Ainakin sen edellisen rinnalla. Okei, myönnytyksenä täytyy sanoa, että saumuri (joka vihdoin on kunnossa!!!) on edellen pissankeltaiseksi tummunut ja VANHA, mutta erittäin
toimiva.

Brotherin kone on niin kätevä, että uskoin sen miltei ompelevan itsestään. Olen sitä jo innolla hiukan kokeillutkin. Ja en malta pitää käsiäni erosta. Ja sinulle, rakas ystäväni, joka tätä nyt jo pikaisesti luet: Me ollaan samiksia :) Tässäkin asiassa.



Ja sitten hiukan kuvaa ihanista kankaista, jotka postijoona vihdoin toi. Kuvasta uupuu vielä viidakkokuosi samaisesta firmasta, kun se on aivan jossain muualla, kuin sen pitäisi ;)

1 kommentti:

  1. Heti oli pakko päästä lukemaan siun päivityksiä...ihan malttamattomana odotin ;)
    Ja on kyllä on muuten upea vaaleanpunainen unelma!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!