5. helmikuuta 2010

Ratkoja, Museokone ja Tekeleet

Kyllä voin kertoa, että olen lähipäivinä tutustunut ompelemisen osalta eniten ratkojaan. Tekisi melkein mieli kuva laittaa tuosta rakkaasta työvälineestä. Tuo museokone tuskin on vieläkään huollon jäljiltä kunnossa tai sitten se yksinkertaisesti on liian vanha miun näppäriin sormiin. Soitin jo huoltoon ja sen yhteydessä toimivaan kauppaan. Eivät myy minulle konetta, vaikka olin jo ihan hajalla ja valmis rahojani hassaamaan. Ottavat kuulemma vielä koneen uudelleen huoltoon.

Harmittaa kovasti, kun intoa rajoittaa tuon vanhan ompelukoneen sotkut ja suttaus. Tekniikkalaji tuo tuntuu olevan myös, mutta en voi mitään, kun olen ajellut paremmallakin! Sainpa onneks puoliskon jo hiukan lämpenemään Ompelimo-ajatuksille uuden koneen merkeissä! Saumuri seisoo yhä pöydällä, tarvitsen sen laittelemiseen runsaasti omaa aikaa, mutta sekin tuntuu olevan tässä huushollissa harvinaista herkkua!

Vaikka en esittele rumia ja keskeneräisiä töitä, ni täytynee silti tehdä niin. Syy nuomero 1 on se, että puolisko kertoi keskeneräisen paidan olevan kuitenkin muodoltaan paita ja Leevi hyväksyi lorupussin käyttöönsä. Syy numero 2 löytyy sitten sieltä Ruokolahdelta: Kyl mä osaan jos mää vaan vielä hiukan opettelen, terveisiä äitille!1 kommentti:

 1. Kylläpäs on söpöisiä tekeleitä :)
  Ihan paidan näköinen tuo toinen todella on ja lorupussi todentotta! Tosi upeita!
  Sitäpaitsi tunnistan aivan selkeästi norsun ja kilpikonnankin :)
  Tosi hienoja!!! Ihan oikeesti!!! Tästä se lähtee :)
  Miunkin pitäisi saada jotain tuohon pisteeseen kaavojen piirtelemisen sijaan

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!