27. maaliskuuta 2010

Poika kuin rairuoho...

Meillä on ollut viikko täynnä kaikkea muuta kuin ompeluksia, ja kärsin jo hiukan vieroitusoireista, kun en päässyt koneiden ja kankaiden ääreen. Olen myös hiukan tarkoituksella antanut hiukan lomaa muulle perheelle ompelusta - se kun ei aina kuulemma näytä yhtä rentouttavalta kuin ompelija itse kertoo sen olevan!

Mutta nyt siis vihdoin sain aikaiseksi Ikasyrin vihreästä aaltokankaasta paidan. Laitoin punaiset resorit ja tikkaukset, jotta tulisi hiukan lisää väriä! Kaveriksi tälle aaltopaidalle ja muille vihreille asusteille syntyi Lasten metsolan vihreästä joustofroteesta prässihousut - taasen. Malli vaan on yksinkertaisen kiva ja sopii hoikkaiselle pojallekin. Täytyy kyllä myöntää, että en ole joustofroteen ylin ystävä, vaan tämä kangas on saatu reklamaation yhteydessä. Eli loistavaa palvelua sen suhteen!

Ihan kivat tuli, vaikka resorit taas tuittuilivat. Kumma juttu, teki tyylillä tai toisella! Tuossa jo mummo totesikin, että meillä ei poika pukeudu pääsiäispupuksi vaan rairuohoksi. Hyvä niin :D Ja malli taas hiukan väsy, aina ne äidin ompelukset valmistuu vasta illansuussa!

2 kommenttia:

  1. Voi pikku-rairuohoa :) Ihana setti! Super-raikas kertakaikkiaan! Ja ihanaiset unaiset resorit! Tuovat tosi kivasti väriä ja särmää tuohon paitaan. Vau!

    VastaaPoista
  2. Onpas raikas yhdistelmä tuo vihreä ja punainen!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!