20. maaliskuuta 2010

"Pikkuhommia..."Jostain syystä en saa lisättyä kuin 5 kuvaa per päivitys! Ja vaikka monen mielestä on melko rasittavaa kuvalitaniat, niin harrastan sitä nyt silti, koska itse taas rakastan moisia :D

Eli pakko vielä näytellä tuota pipoa tarkemmin, sillä vaikka se näyttää yksinkertaiselta, sain kulumaan sen kanssa tuhottoman paljon aikaa! Amatööri ;) Eli idea on mielestäni melko kiva, kun vain saisi parempaa jälkeä. Laitoin sisälle pallotrikoosta vuoren... Ja onneks kaikilta ompeluilta ehdittiin vielä pulkkailemaan!Pikaisesti surnautin ruokalapuista jääneestä kernistä vielä pussukan, kun hoitolaukussa aina pyörii irrallaan Leevin hoitotuotteita, ja sitten kun jotain tarvitsee, sitä ei kyllä millään löydä. Eli peruspussukka, ja ilman vetoketjua. Kotona oli vain tarranauhoja. Luulen, että nämäkin olisivat kivoja lahjaideoita, jos vain tekisi siistimmin ja vetoketjuilla!Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on ystäväni lapselle ommeltu kevätsetti: Neliöpipo ja ohkaiset tumput kevättä varten... Toivotaan, että paketti pysyy yllätyksenä, sillä en ole aivan varma, onko se vielä mennyt perille asti!

5 kommenttia:

 1. Tup pipo on kyllä niin huippusuloinen ihanaisen trumpettinenän kanssa ;) Siis niin ihana!
  Ja tuo pussukka! Tosi kiva idea! Saat kyllä antaa vinkkejä sen tekoon ;)
  JA aivan ihana setti pikku tytölle. Niin kauniit värit ja todella siistiä jälkeä! Olet kyllä ihan oikeasti kehittynyt ihan huimasti!
  Ja missä ihmeen välissä ennätät ommella noin paljon!

  VastaaPoista
 2. Tosi veikeä ronsupipo :-).
  Onkos sulla muuten noihin tumppuihin joku kaava, olis meillä hakusessa.
  Meillä myöskin on pikkuinen Leevi (7kk) joka saa nauttia äidin ompelemista vaatteista :-).

  VastaaPoista
 3. Voi, kaikkea kivaa olet ehtinyt ommella sitten viimevierailun, ihana kyllä tuo pipo.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva hattu!! Meillä on muuten ollu samanlainen haalari Onnilla, oli tosi hyvä näillä tämmösillä keleillä!!

  Ja tykkään myös pussukasta ja tuosta pipo/lapaset -setistä. Miun pitäs noita lapasia kanssa saaha tehtyä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista <3!

  Minna, kaava lapasiin on ystäväni itse tekemä, ja olen tykännyt siitä kovin. Terkkuja Leevin kaimalle sinne ;)

  Mirka, pidän tuosta haalarista, kun se todellakin pitää vettä hyvin ja toimii mäenlaskussa liukurina mainiosti :D Me ollaan ostettu se lappujen kera huutonetistä, pilkkahinnalla. Vielä ulkoilut kuitenkin niin vaunuvoittoisia, että vähemmälle käytölle jää.

  Pitäisi lähteä ostelemaan lisää tarvikkeita pussukoihin ja eritoten vetoketjuja, kun noista tulikin monelta pyyntöjä taasen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!