21. helmikuuta 2010

Kevättä kohden lumimyräkän keskellä






Alan pikkuhiljaa toivoa, että talvi olisi taakse jäänyttä elämää. Siirryin suoraan kevätpipoihin, tekemättä talveen yhtä ainuttakaan! Malli on perinteinen neliöpipo, ja niin helppo tehdä, että tumpelokin pystyi siihen! Hiukan kasvuvaraa on tässä meidän jannun mallissa. Toivottavasti sitten lämpimimillä keleillä sopivan napakka. Kangas on tilattu Myllymuksuilta, pallotrikoota.



Tein ystäväni kahdelle ihanalle poikakullalle myös samanmalliset, mutta vaaleansinisestä trikoosta ja aplikoin niihin ruskeasta velourista tähdet. Eivät näytä juuri miltään näin kuvattuna, mutta päässä kivannäköiset.

3 kommenttia:

  1. Siis näähän paranee kerta kerralta ihan mahottomasti! Tuo hattuidea on tosi kivan näkönen..voisimpa vaikka itellenikin tehä tollasen :D ...hahah, oot sen varran minuu koukuttanu, että sanoin jo meijän äitille että jos kuulee käytetystä tai halvemmasta saumurista niin ilmottaa heti miulle! Mut ehkä mie nyt vielä keskityn tuohon neulomiseen ja sitten kun alotan joskus niin sie saat olla miun MasterAnni ja mie oppipoika :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kivoja hattuja! Ja tuo pallollinen <3 Oih!
    Nuo tähtipipot pitäis miunkin yrittää saada aikaan Lindexin mallin mukaan, kunhan löytäisin sopivanvärset kankaat ulkopukuihin sointumaan...

    VastaaPoista
  3. Aivan iiihania ompeluksia sulla! :-) Tekisitkö tytöille tilauksesta ton malliset pipot? Paljonkos pyytäisit hintaa? :-) T:Karoliina

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!