22. maaliskuuta 2011

Kärpästatti ja Suurisilmäinen Käärme!



Ikasyrin pallo ja sydäntrikoot vaan ovat niiiiiin ihastuttavia! Ehkä hitusen enempi hyödynnettävissä tytöille, mutta varsinkin pallotrikoot ovat kyllä molemmille sopivia!

Leeville aplikoitui peruspaitaan SUURISILMÄINEN KÄÄÄRME olkasaumasta roikkumaan! Ja kaveriksi se sai tähden, myönnettäköön, äidin ompeluvirheen takia. Mutta sitä ei kerrota kellekään, eihän ;)








Kärpästattihousut ovat ensimmäiset ompelukseni collegesta, olen jotenkin vieroksunut materiaalia. Aplikoiminen oli kuitenkin tuosta materiaalista huomattavasti helpompaa, kun kangas "sileämpää".








...Tasku siis aivan lahkeessa, ja tattihan se sieltä kurkottaa! Ovat vaan vielä reilut niin hitusen mallli menettää päällä tarkoitustaan...



Lopuksi vielä vauvallekin jotain, eli pari ruokalappua samalla palloteemalla vahakankaasta :) Oli vaan niin kesäinen ja edullinen vahakangas, että en voinut vastustaa kiusausta... ;)



Ja nyt nauttimaan päiväkahveista, kun vaan saan tuon mallimiehen kesytettyä unille!

11 kommenttia:

  1. Ihania pallojuttuja! Niin ihanan pirteitä.
    Meinas vähän huvittaa kun just eilen ostin EK:sta pallotrikoota punaisena. Tosin pienemmillä palloilla. Sattui ajoitus kohdalleen.

    VastaaPoista
  2. Voi että mä niin tykkään sun ideoista ja kuosivalinnoista! Aivan ihania vaatteita taas! ♥

    VastaaPoista
  3. on kyllä ihanaa toi pallokangas..

    VastaaPoista
  4. Söpöjä!! Kiva tuo taskuidea.

    Ääk täällä kohta nuorimmainen ompeluapulainen jo herää päikkäreiltään, taisi mennä mun ompeluhetki tältä päivältä toisten pikkupäiden perturointiin.. ja nyt tuhlaan sitä istumalla vielä koneella.. ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita taas! Ihanan pirteitä! :)

    VastaaPoista
  6. Hauska paita ja housut! Ihanan pirteitä vaatteita!

    VastaaPoista
  7. Onpas ihanan pirteitä. Nuo housut on kyllä hauskat, meillä muksu on ihan taskuvilli ja mitä erikoisemmassa paikassa tasku, sitä parempi :)

    VastaaPoista
  8. Ihanan pirteä setti :) Enpä kyllä muista milloin viimeksi olisin itsekään ommellut collegea. Vaihteenvuoksi voisi sitäkin kyllä kokeilla.

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania nuo ruokalaput. Todella upea kangas!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!