14. helmikuuta 2011

Vauvannuttuja... Meille!! :)

Pienen pienen blogipaljastuksen aika, jonka moni ystävä ja tuttava ovat varmaan ulkomuodosta jo hetken ajan arvannutkin: Meille tulee pikkuinen haikarantuliainen huhtikuussa. Leevistä tulee ISOVELI. Voi mahdotonta, miun pienoisesta tulee jo isoveli. Taitaa olla ainakin äitille iso juttu!

No, jotain pientä on matkan varrella tulokkaalle syntynyt. Suurempia määriä en ole ommellut, sillä tulokkaan sukupuolesta ei ole meillä mitään tietoa, ja väriä rakastavana en voi ihan hirvittävästi hamstrata neutraaleja sävyjä. Ihan pienet vaatteet on toki ihania ommella, mutta käytössä menevät kovin lyhyen aikaa.. Jotain on jo kuitenkin syntynyt, koitan kovasti koota äitiyspakkausta pienelle, kun sellaista emme tällä kertaa muutoin ottaneet. Ja niitä pienen pieniä nuttusia sitten tässä, ei tietenkään vielä mallin päällä ;)

Kietaisusiilipaita ja myssy samaan kuosiin. Kaava oma, ja parantelun varaa riittää. Hyviä Bodyn kaavoja saa vinkata tännepäin!



Norsuhaalari velourista. Kaava oma. Meillä on saatu paljon tutan retronorsua pieninä bodyina, jotka saavat sitten antaa haalarille väriä...



Peruspökiä on syntynyt jonkun verran. Kaikista en kuvaa napsannut nyt. Farkut ovat ihanan pehmeää vanhaa farkkumekkoani, joten luultavasti mukavat päälläkin. Trikoisia housuja varmaan voi vauvalla pitää sisätiloissa ja tarvittaessa menevät varmasti bodyn kanssa yöllä. Kesällä vilpoisat kanssa, vaikka kestävyys ei huippuluokkaa.



Perinteinen Nallepipo ja kaksinkertaiset fleece-tumput. Saa nähdä, onko näille enää tuohon aikaan keväästä käyttöä, mutta en voinut vastustaa, kun oli pieniä paloja teddyä vielä! Kaavat omat.



Ja viimeisimpänä, ihanimpana mielestäni, tällä kertaa: Apinahaalari. Päällinen on trikoota, ja vuori lämmintä sekä pehmeää bambucollegea. Vastaa varmasti äitiyspakkauksen kevytvanupukua paksuudeltaan. Kaava on muokattu Ottobren sisäpotkareista leveämmäksi ja huppu lisätty.





Vielä on aivan pakko ommella kyllä välttämättömiä juttuja molemmille, sekä vauvalle että Leeville. Ja täytyy myöntää, että ompeluajat ovat lyhentyneet. Vauva viihtyy kovin alhaalla mielellään ja pitkät istumiset surruttimen äärellä ottaa jo kroppaan! Ja ikäväkseni täytyy todeta, että tilaustyöt tulevat jäämään pikkuhiljaa vähemmälle ja blogikin varmaan hiljenee hitusen.

Kiitos kaikille ihanille lukijoille, kun olette jaksaneet seurata ja olla mukana! Huhuilen täältä aina joutaessani yhä, onhan laskettuun aikaan vielä hetki! Ja arjen normalisoiduttua teen sitten loistavan paluun ;) IHANAA KEVÄTTÄ KAIKILLE!

31 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea koko perheelle :)

    Ihania pieniä ompeluksia olet tehnyt. Tuo norsuhaalari on aivan ihana, eikä nuo muutkaan kyllä rumia ole :D

    Meillä on trikoohousut kestäneet kyllä hyvin käytössä. Tein ne juurikin tuosta JNYn tähtitrikoosta (singleä vielä), eivätkä ole menneet puolessa vuodessa miksikään. Meillä ei kyllä ole juurikaan koskaan konttailtu, joten silläkin voi olla asian kanssa jotain tekemistä.

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanaa, onneksi olkoon! Apinahaalari on kyllä tosi ihana ja toki kaikki muutkin, mutta eipähän tule vastaan samanlaista. =)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta tulokkaasta ja ihania vaatteita olet pienelle tehnyt. Norsuhaalarit erityisesti ovat hurjan söpöt :)

    VastaaPoista
  4. Ihastuttavia pieniä vaatteita. Ihan jokaikinen. Onnea loppuodotukseen!

    VastaaPoista
  5. Onnea kovasti tulokkaasta!

    ihania pikkuvaatteita olet ommellut. Haalari on kyllä ylisöpö! :-)

    Itse aattelin kokeilla meidän kesätulokkaalle Ottobren lankeellista bodya. Uusimmassa lehdessäkin taisi olla sellaisen kaava ja jossain vanhemmassakin. Olisko ollut lehdessä 6/09.

    VastaaPoista
  6. Onnellista loppuodotusta!

    Voi miten suloisia pikkuvaatteita.

    VastaaPoista
  7. Oi, onnea todella paljon! <3
    Ja iloista odotusta!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihastuttavia pikkuompeluksia aivan kaikki. :) Onnellista loppuodotusta!

    VastaaPoista
  9. Onnea odotukseen ja aivan ihastuttavia ompeluksia olet tehnyt vauvalle <3

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille <3

    Rupesi jo jotenkin huvittamaan tuo loppukommentointi, että ihanaa kevättä, kun ulkona reilut 23 pakkasta. Tässä sen näkee, et mulla on jo katse tulevaan ja odottelen hurjasti pientä tulevaksi :)

    Norsuhaalarit oli kyllä niin helpot ommellakin, kun en rakasta resoreita ja niillä kanttaamista, että samanmallisia tulee varmasti tehtyä useampiakin, ja varsinkin kun saa siirtyä herkullisiin väreihin... Bodyissa juuri "pelkään" eniten resorikantteja, ja kaipaisin senkin vuoksi simppeliä peruskaavaa.

    VastaaPoista
  11. Onnea :)
    Ja suloisia ompeluksia olet saanut aikaan :)

    VastaaPoista
  12. Ihania pienenpieniä ompeluksia! Onnea kovasti! :)

    VastaaPoista
  13. Ihana pienenpieniä ompeluksia!
    Onnea uudesta tulokkaasta! :)

    VastaaPoista
  14. Oi, Paljon Onnea!! Todella suloisia vaatteita <3

    VastaaPoista
  15. Ihana paljastus, paljon onnea! :)
    Tosi suloisia vauvanuttuja sulla onkin jo valmiina, tuollaiset rauhalliset neutraalit sävyt on niin ihanan hentoisia vastasyntyneelle.

    VastaaPoista
  16. Voi, oikein paljon onnea! Ja aivan sairaan upeita vauvan vaatteita :)

    VastaaPoista
  17. Onnea onnea!!!! Ja ihania vaatteita olet tehnyt tulokkaalle:)

    VastaaPoista
  18. Onnea, onnea!
    Suloisia vaatteita!

    VastaaPoista
  19. Onnea onnea!
    Aivan ihana tuo apinahaalari =)

    VastaaPoista
  20. Onnea ihan hurjasti! Ja ihania loppuodotuksen hetkiä teille.
    Tuo norsuhaalari on kaunis! Ja muutenkin ihania vaatteita. :)

    VastaaPoista
  21. Oi oi <3, onnellista loppuajan odotusta!!!
    Ja kerrassaan ihania ompeluksia, varsinkin toi apinahaalari vie mennessään!!!!! :)

    VastaaPoista
  22. Onnea!

    Ihana uutinen ja kauniit vaatteet!

    Nauti olostasi ja viimeisistä hetkistä yhden lapsen äitinä. Kahden kanssa juttu on jo ihan eri. Mutta ei pelkästään huonossa mielessä. Sisarusrakkaus on kaunista katseltavaa :)

    VastaaPoista
  23. Oikein onnellista odotusta! Kyllä vaavi saa hienoissa ja rakkaudella tehdyissä vaatteissa aloittaa elämänsä :)

    ps. sinulle on tunnustus

    VastaaPoista
  24. Onnea Onnea! :) Samaa mieltä edellisten kanssa, aivan ihania pieniä vaatteita!

    VastaaPoista
  25. Kiitos jälleen kaikille ihanaiset naiset! :)

    Tytti, näin varmasti on, ja toisinaan onnen keskellä koen kyllä todellisia kauhun hetkiä, kun Leevi käytäänössä huusi ja nukkui huonosti ensimmäiset 10kk, kun on moniallerginen (nyt helpottanut) ja sehän on aika periytyvää... Saati että olisi huutava vauva ja uhmataapero! Mutta kun jaksaa sen "alun" eli reilun vuoden, uskon sen palkitsevan.

    Hanna-naa, VOI KIITOS KAUNIS ihanasta tunnustuksesta, palaan siihen vielä myöhemmin! :) Saitpa hurjan hyvälle tuulelle heti aamutuimaan, varsinkin vielä perusteluilla :)

    VastaaPoista
  26. Aivan ihania, pienen pieniä, suloistakin suloisempia vaatteita <3

    Paljon onnea odotukseen, ihanaa kun "kevät-aurinkokin" jo paistaa :)Ei sinne kevääseen nyt enää niin mahdottoman pitkä aika ole :)

    VastaaPoista
  27. Voih, mikä uutinen <3 Hurjan paljon onnea!!

    Ja ihania vaatteita!

    VastaaPoista
  28. Voi, onnea teille!
    Ihanat nuo norsuhaalarit ja puku! Meidänkin pikkuvauva täyttää muutamien kuukausien päästä vuoden, ihan kamalan nopeaa aika kuluu. Eihän se pikku nyytti voi vielä olla niin iso :)

    VastaaPoista
  29. Onneksi olkoon myös minulta.. :)
    ja aivan ihania pikkuisia ompeluksia!
    *haaveilee*

    VastaaPoista
  30. Ihania ompeluksia :) ja hurjasti onnea!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!