6. maaliskuuta 2010

Synttärihumua ja pikatekeleitä!
Meillä on juhlittu rakkaan Leevin 1-vuotis synttäreitä, ja huomenna pirskeet jatkuvat! Aika kiireistä on ollut, joten ompelukset ovat jääneet hiukan vähemmälle. Alkaa tulla vieroitusoireita, kun ei ole päässyt kunnolla surraamaan. Melko koukuttavaa tämä! Muutama lappu sotkuiselle sankarille on syntynyt lisää, samoin pari Ottobren 1/05 mallilla tehtyä perusvauvamnyssyä. Pilvimyssy on vielä meidän isolle vauvalle, kun nyhtää kaikki nauhattomat pois päästä! Mutta toinen versio.. se lienee lahja, mikäli niikseen on käydäkseen ;) Ja tuo punavalkoisen ruokalapun kangas on ihanalta ystävältä saatu, menee meillä pojallekin :)

Ja kakkua on syöty niin, että napa paukkuu!


3 kommenttia:

 1. Ihana kakku ja vielä ihanampi sankari!!!

  On kyllä niin söpöläisen näköinen tuossa kuvassa.

  Ihanan raikkaita ruokalappuja ja tosi söpöiset myssyt. Vau!

  VastaaPoista
 2. Onpas suloisia hattuja!
  Tosi kivan mallisia kyllä! Noissa on kyllä hyvä kun on nauhat, niin eivät lähde päästä silloin kuin ei pitäisi. Meillä myös pikkuinen tuppaa itse riisumaan pipoja päästään jos onnistuu :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Ihana varsinkin toi pieni hiippa, joka jää päälaelle. Mallin kanssa ei kuvia voinut tänä iltana napsia, kun uni pientä sankaria niin kovasti painoi. Mutta kun saan pilvisetit valmiiksi, ni päivitellään sitten lisää. Lisää pilveä taas työn alla siis...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!