20. huhtikuuta 2010

KesämielelläLeevi sai tänään kesähousua itselleen, sekä shortsina että pitkänä. Kangas Eurokankaasta. Resorit taitaa olla myös. Pidän tuosta kankaasta, kun se muistuttaa tosi paljon farkkua mutta onkin aivan ohuen ohutta puuvillaa :) Todella vilpoisat nyt kesäksi. Pitkät housut ovatkin vielä hiukan isot, kesää ajatellen... Ja toivotaan, että shortsit menee kesällä jalkaan...

Lisäksi tällainen hassu lierihatun ja lippalakin välimaastosta oleva lirpake syntyi kokeilumielessä siitä takista jääneistä tähtikankaan palasista. Kunnon kesämies taitaa olla meillä kuoriutumassa ;)

Alkaa tuntua taas nämä ompelukset hiukan sitä sun tätä, sieltä sun täältä -teemalta, ja täytyy sanoa, että settien tekeminen on kyllä enemmän läheltä sydäntäni. Kun on sitten kiva löytää aina kaapista yhteensopivia vaatteita. Kyllä näillekin housuille onneksi vastakappaleita jonkun verran löytyy, silti olisi aina kiva tehdä paita ja housut samaan sarjaan ;)

6 kommenttia:

 1. Voihan Ville-Vallaton pientä miestä! Niin veikeä ja ihananinen kuvissa poseeraaja!!!
  Ja aivan ihanat kesähousut. Tuo kangas on kyllä tosi kivan näköinen, että ihan itsellekin tuosta sopisi housut. Ja voi tuota lätsää...ihan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Voi herttinen mikä maatalon mies :D kyllä tulee hymy huuleen tuota kuvaa kattoessa!

  VastaaPoista
 3. Suloiset housut ja lätsä on ihku! :) Tuo aiemmin tekemäsi tähtitakki on aivan huippusöpö!!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia pikkumiehestä, osaa kyllä poseerata :) Housut näyttävät tosi kivoilta, heti kiinnostuin tuosta kankaasta, joustaako se yhtään?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :)

  Tosiaan, tuo kangas ei kyllä juurikaan jousta. Löysänä mallina ei kuitenkaan joudu tiukille ainakaan meillä. Tiukempiin housuihin en ehkä laittaisi... Juu, ja joustaa tietty rypytysten verran ;)

  Käytössä selviää, onko pitkäikäisempi tuote, mutta muistelen, että ei ollut hinnalla pilattu tuokaan kangas. Ja meidän Leeville tekee nyt puolesta metristä sekä housut että shortsit... :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan oloista kangasta ja hienoja pöksyjä! Täytyypä itsekin vierailla taasen euriksessa jos tällä kertaa osuisi tuo itselläkin silmään, viimeksi jo yritin hakea tuollaista tuloksetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!