21. toukokuuta 2010

Laskurin vaihdos ja ihania kankaita

Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt vaihtaa blogin laskuri, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Ihan sen vuoksi, että olen valinnut laskuriin jotenkin "väärät" asetukset, koska se ei rekisteröi jokaista käyntiä :O Monet tuttavani ovat tämän kertoneet. Näin ollen vanha laskuri päättyy tähän päivään. Muistona vielä:Sampsukan tilaus tuli vihdoin! Kesti kyllä melkoisen pitkään, viimeeksi tuli huomattavasti nopeammin. Tilausvahvistuksen olen kuitenkin saanut jo 5.4. Täytyy vielä ja yhä sanoa, että tuo kankaiden laatu oli kyllä hiukan masentava. Voi olla, että kun näin, kuinka elefanttitrikoolle kävi, niin ei tule niin paljon tilailtua. Kauniit kuosit pelastavat paljon, sillä muutoin nämä olisi varmasti jääneet tilaamatta. Kun vertaa Ikasyrin kankaaseen, ero on valtava. Lisäksi minutkin yllätti pöllökuvion koko, Sampsukan kuvassa oli hiukan hämäävän pieni! Saa nähdä kuinka toimii pienen paidassa, miten kuvio sattuu! Mutta pirteitä nuo ovat silti!Sitten, haaveena on uusi saumuri. Malli olisi Husqvarna Viking Huskylock s 15. Onko kellään, onko hyvä peruspeli? Entinen on ihan keltainen Happylock ;) Kalliimpaan ei ole varaa!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kankaita! Keltainen on jotenkin niin ihanaa nyt! Nuo Bruhnin pöllöt on aivan ihania myös!

  VastaaPoista
 2. Ihani kankaita! harmi tosiaan kun nuissa ei laatu ole mitä parhainta :(
  ( jos olet ostamassa uutta saumuria niin jos on kunnolla toimiva entinen saumurisi niin tarjotteleppa mulle sitä :D )

  VastaaPoista
 3. Kerrohan nyt äkkiä mikä noissa laaduissa on vikana? Minä kun olen juuri noita ostamassa ja itsekin pidän hirmuisesti niistä JNY:n trikoiden laadusta ja noi vielä maksaakin aikas paljon.... Kauniitahan toki ovat!

  VastaaPoista
 4. hienoja kankaita tosiaan! Tilasin kanssa joskus sampsukasta trikoita ja kovasti petyin laatuun, ei montaa pesua kestänyt hyvänä. Ikasyrin puolesta liputan minäkin! Kiva blogi sulla, eksyin tänne ensimmäistä kertaa!

  VastaaPoista
 5. Miten elefantti trikoolle kävi? Ihanan näköisiä kankaita. Nettiin pitäis saada hypistely ominaisuus kangaskauppiohin. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana tuo pöllökuosi!, täytyy varmaan tilata. ;)

  VastaaPoista
 7. Mulla on tuo s15 ja on kyllä minun käytössä toiminut oikein hyvin. On siis kelpo peruspeli ja siinä mielessä sen aikanaan ostin. Nyt kyllä mieli halajaisi jo jotain expertimpää ja mielellään vielä peitetikkiominaisuudella :-), mutta ne on niin kalliiita niin kalliita.

  VastaaPoista
 8. Paapii, itsekin olen aivan ihastunut nyt keltaiseen ja punaiseen pojalla! Kunhan vaan pääsisin kankaiden pariin...

  Jossu, olen ostamassa tuota Huskyn saumuria lähiaikoina. Entinen saumuri on toimiva kyllä, mutta onhan se vanha. On vielä mietinnässä, myynkö vai jääkö se perheeseen.

  Prinsessatrio ja Norppastiina, Elefanttitrikoo tosiaan (kuten näköjään nuo muutkin) on hiukan paksumpaa, pintavärjättyä trikoota. Ensimmäisen pesun jälkeen jo hirveä näky ja kun pesuja jatkaa, niin tuntuu kuin vaate olisi ollut käytössä kymmeniä vuosia ;)Lisäksi ihan näppituntumalla voi tuntea, että kankaan laatu on heikompaa. Varsinkin kun ottaa hyppysiin sen ikasyrin trikoon!

  Lallatilaa, tervetuloa :) Kiva saada lisää joukkoon!

  Minna, mä etsin ihan peruskonetta jo siitäkin syystä, että muuhun ei taida irrota varoja...Mitä sä kaipaisit muuta tuolta huskylta, jos unohdetaan se peitetikkiominaisuus? Se olisi varmaan kätevä, mut kuten mainitsit, tuo koneelle jo
  lisähintaa mukavasti...

  Mia, tuo pöllökuosi on tosiaan ihana, mutta pöllöt tosiaan melko suuressa koossa. Ja se laatu... tekisi mieli ihan laittaa kyselyä Sampsukkaan, et meinaavatko jatkossakin aina käyttää samaa kangasta pohjana trikookankaille!

  VastaaPoista
 9. n malta odottaa, että siun uusi saumuri pääsee käyttöön ja pääset taas päivittämään kaikkia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 10. Onpas mukava kuulla rehti mielipide kankaista, täs kun olen miettinyt tilatakko vai ei norsukangasta...
  Siitä onkin aikaa kun viimes blogissasi kävin, jäi paljon hyviä blogeja tiltanneelle koneelleni.
  Tuolt blogien kautta "eksyin" taas ja nyt lukijana sit pysyn ajan tasalla :D.
  Ihania ompeluksia!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!