12. tammikuuta 2011

Mustaa ja limeä

Apinakuosi on valloittanut minut täysin! Ja koska ehkä erehdyin jo tilaamaan hitusen vaan, vähän ja pikkaisen, sitä turkoosi-ruskeaa apinakuosia, oli aivan totaalinen pakko ommella tämä musta-lime värinen pois! Perustrikoopaita ja myssykkä siitä syntyi! Myssykkä on hitusen, aavistuksen verran pieni, ja pohdin tässä vielä ennen käyttöönottoa, josko se päätyy myyntiin puodin puolelle.

Vaikka paita on erityisen kiva farkkujen parina, tuli hinku kokeilla aivan ensimmäistä kertaa resorikanttausta enempi. Niinpä tein paidalle pariksi tällaiset housut mustasta velourista kuutaskuilla, kera niiden limenväristen resorikanttien. Ihan en osaa tuota tekniikkaa, mutta koeversioiksi hyväksytään.... Jos jollain on pitää minulle koulutusta aiheesta, otan vinkkejä mielelläni vastaan.Ja päällähän ne näyttää suurinpiirtein tältä... Niin, kuvaus onnistuu enää paikallaan vain pikkukakkosen tai vastaavan parissa. Ja silloin ilme on kovin keskittynyt ja vakaa.Meitä kutsuu taas viikonloppuna Helsinki ja alkuviikosta Tukholma, joten ompelukset ovat myös lomalla aina ensi viikon puolväliin saakka! Luulisin... Muille ompelurikasta viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihanat apinajutut olet loihtinut :)

  VastaaPoista
 2. Yleensä en tummapohjaisista kankaista tykkää mutta tämä apinakangas näyttää kivalta.Tuosta taskuje teosta oli ihan juuri eilen tutooriaalia Tikbumsan blogissa.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanaa kangasta ja ompeluksesi! Näissä kuvissa näyttää herkullisemmilta, kun kuvana nettikaupassa! Ihailen teitä jotka teette ompeluksista settejä. Mä harrastan yksittäisiä vaatteita. Ehkä siinä on se, kun ompelen lastenvaatteet lahjaksi tai muuten vaan sukulaisille. Kun ei ole omia(oon täti vain), jolle ajattelis värimaailmaa ja yhteensopivuutta enemmän.
  Hiukan kutkuttais tilata ihan vain pikkasen..Mutta ehkä koitan tuhota entisiä ensin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  PikkuHoo, täytyneekin käydä kurkkaamassa, niin kenties selviää, olenko todellakin taas tehnyt kaiken sillä vaikeammalla tavalla.... :)

  Annika, seteissä on puolensa. Nyt meillä oli joka tapauksessa velourhousujen tarvetta. Mutta usein sitten aplikoidut housut voivat rajoittaa yläosaa jne. ja ei olekaan niin pidettyjä, kuin olin ajatellut alunperin. Oma suosikkini on ehdottomasti kuviollinen/aplikoitu yläosa ja yksiväriset (eli monikäyttöiset) housut. Menee sitten yksiin ostovaatteiden kanssa ;)

  Ollapa meilläkin kaltaisesi ihana täti, joka surrauttelisi ihanuuksia lapsille! Ovat onnellisessa asemassa nuo sukulaislapsesi! :)

  Toivottavasti päivitys jo näkyy, välillä Blogger junnaa mallikkaasti.

  VastaaPoista
 5. Hieno setti. Tuo pipokin on tosi ihana. Mä en ole tästä kankaasta niin välittänyt, tähän asti, nyt mulla tekis mieli tilata=)

  VastaaPoista
 6. oi mikä setti!! ihana! Tosi pirtsakka! Tossa apinassa on tosiaan jotain ihmeellistä, se on lumonnut minutkin täysin.. Äitinikin jo sanoi, ettei vaan aleta poikaa kiusata joskus kun kulkee apinavaatteissa :)

  VastaaPoista
 7. Upea setti!!!
  Minun blogista tosiaan löytyy yhdenlainen taskuntekomallia, mut ei sekään ole se ainut oikea tapa tehdä, minun oma sovellus :), taitaa lehdissä olla hiukan erinlailla se taskujen teko.

  VastaaPoista
 8. Kiitos,

  lallatilaa, no voit aina lohduttaa poikaa, että täällä kaakonkulmilla kenties toistakin kutsutaan pikku-apinaksi ;)

  Sani, kävinkin jo kurkkimassa millä tavalla olet taskut tehnyt! Aika omia sovelluksia ja söherryksiä nää on aina mullakin, ihan eri lailla oon väkertänyt...
  Vähän tällaista itseoppinutta meininkiä. Ja sitten joskus sitä vaan huomaa, et kappas, se olisikin ollut helppoa tällä tavalla ;) Mutta resoreita voi laittaa niin eri tavalla, ja toisaalta se onkin "juju" et saa sitten kovin eri ilmettä vaatteeseenkin! Pitää joskus onkia ihan oikea ohje :) Kivoja oli myös sinun taskumallisi!

  VastaaPoista
 9. Ihana setti! Upea pikku-malli kera ihanien apinoiden! Vau!
  Nyt kun saisi meidänkin isolle koululais-jäbälle yhtä upeat housut apinapaidan kaveriksi niin olisin tyytyväinen. Munataskut kunniaan ;) Katsotaan mitä sekundaa syntyy ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana setti! Tosi kivat värit ja sopii täydellisesti yhteen! Itelleki täytyy saada tota apinaa...

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva setti! Tykkään! Ja nuo apinat on meidätkin vieny mennessään :)Mistä ihmeestä sitä turkoospohjaista apinakangasta saa?!?!?! Sitä miulla ei ole, mutta just tuli pakko-tarve saada sitä :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!