19. maaliskuuta 2011

Koukussa!

Nyt ei ihan totta saa nauraa, mutta en ole ikimaailmassa virkannut mitään ketjusilmukkaa kummempaa! Puhumattakaan muista kutimista, koulusaavutuksia on takana vain yksinäinen lapanen. Onnistuin luistamaan aina ompelemalla tyynyn ;)Niinpä siis olen melkein ylpeä, kun sain virkattua Leeville, ja ihan ilman ohjeitakin, tämän turkoosin pipon! Pitkään onkin tuo FlipFlop-lankarulla pyörinyt tuolla kaapin perukoilla...Työnjäljestä en sitten olekaan niin ylpeä. Sittemmin olen saanut käsiini ihan oikeat ohjeet, ja uskoisin, että niiden avulla on mahdollista saada oikeanlaista jälkeäkin!Pipo sopii välikausivaatteisiin, jota meilläpäin on jo toisinaan päästy käyttämään auringon porottaessa kohtisuoraan! Neulahuovutin siis myös; ja se kuvio on olevinaan tähti.Niin tai näin, ehkä uskallan vielä joskus kokeilla kahtakin välinettä yhtä aikaa, oli tämä jo sellainen suoritus!Joskos sitä sitten joskus jotain ompelustakin taas ;) Nauttikaahan viikonlopusta!

8 kommenttia:

 1. Kivan pirteä myssy, ja jälkikin näyttää kuvista päätellen oikein mallikkaalta :) itsellä sama homma menossa, ekaa kertaa virkkaan sitten ala-asteen jälkeen :o ja aloin heti kerralla tekemään isompaa työtä, saa nähdä mikä on lopputulos ja minäkin ilman ohjetta teen..

  VastaaPoista
 2. Voivoi ei ole tälläkään ompelijalla virkkuukoukku paljon kädessä viuhkinut.. pitäisi ottaa mallia ja alkaa rohkeasti kokeilemaan, niin söpön pipon sait tehdyksi! Muttakun tällainen hätähousu tykkää siitä että tulee nopeasti valmista, ja sitähän tulee ompelemalla. ;)

  VastaaPoista
 3. Siitähän tuli hieno! Ja tuo tähti viimeistelee pipon hienosti. :) Jatka vaan, virkkaaminen on helppoa ja hauskaa puuhaa.

  VastaaPoista
 4. Voi jukra, vähänkö söpö pipo!!! Justiin ostin meidän isoimmalle samantyylisen virkatun pipon kevätvaatteisiin sopivaksi...no jahka lainaat ohetta, niin voisin tulevan reissun ajomatkalla nyhrätä trion kahdelle muullekin jotain samantapaista päähinettä :)
  Mutta oot kyllä näppärä! Vau!
  Kauanko siulla meni tuon pipon tekoon?

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmottautuu mukaan ja toteaa samaan hengen vetoon, että onpa siinä hieno ja taitavasti tehty pipo!! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia :)

  Jossu, jäämme odottelemaan sun paljastusta :)

  Tiina, rohkeasti kokeilemaan, ei ollutkaan ihan niin haastavaa kuin kuvittelin!

  Anna, pipoon meni ilman ohjetta ja harjoiteltaessa yksi ilta, mutta sutjakammin varmasti tulee ohjeen kera ja kun on yhden tehnyt. Eli nopsaa puuhaa!

  Nanna, tervetuloa ja kiitos! Sun blogiakin olen selaillut hitusen aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!