5. helmikuuta 2012

O-ou, lisää mekkoloita...


Uusimmassa Ottobressä oli paljon mielestäni mukavia kaavoja, joita meinaan kokeilla. Paljon perusjuttuja, joita voi muunnella... ja paljon kivoja juttuja vauvoille nimenomaan! Nyt kokeiluun pääsi kietaisumekko. Ihan hauska tästä tulikin! Malli on tosi hauska päällä!



Takaa siis kietaisumallinen, Peppi-mekkonakin lie tunnettu? Muutoksia tein sen verran, että jätin kanttaamiset parempihermoisille ja ompelin mekkosen pussiin, ja jätin vaan kääntöaukon. Ihan hauska näinkin, vaikka myönnettäköön, että kanttaukset toisivat lisää tietyn ajan henkeä. Olenkohan aivan väärässä, jos muistelen itselläni olleen jonkun hyvin samantyylisen, äitini tekemänä? Saatan olla ;)


Ja niitä sovituskuvia.. Tai sanoisinkos narrauskuvia?
Meillä on pitkälti semmoinen vaihe, että kun käsistään laskee, niin alkaa kaipuu takaisin syliin ja narina, tasaisen valittava tai korkea kimeä toisinaan. Tämä kurja vaihe härnää myös vähän liikkumisen opettelua, ja liike tuntuukin toistaiseki jäävän kontallaan heijaamiseen ;)


Ai jotta! Kyllä kelpaa! Tänään oli niin pitkät unet, jotta mekko valmistui niiden aikana, harvinaista.
Koitin neidin kanssa sopimusta hieroa, että kun nukkuu pitkät unet, voi olla, että uusi mekko on aina odottamassa... ;)


Isoveljen projektit olisi seuraavana vuorossa; odottelevat vaan osaksi kankaitaan. Ja toisaalta myös inspiraatiota! Kaikki mekkoset ovat olleet minulle nyt "uutta" mutta tuntuu jotenkin turhan rutiininomaiselta tarttua työhön, kun pitäisi vaan tehdä housuja ja paitoja :) Ehkäpä se inspis iskee ja saan aikaiseksi jotain, Leevikin jo kyselee kovasti jotain itselleen!

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva mekko! Tämä kaava on myös itsellä kokeilujonossa.
    Tuo aiempi vaaleanpunainenmekko on myös tosi kiva.
    Meillä on 2v-neidillä kova hame ja mekkokausi menossa, harmi kun serkkutytöiltä on peritty niin monta mekkoa. Mutta koska mekkoja on mukava ommella, meillä niitä tullee valmistumaan yli omankin tarpeen. Ja kun pikkutytöt on ihan ylisöpöjä mekoissa :D

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana! Ihanat kankaat ja todella kiva yhdistelmä!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana peppimekko! Saako udella mistä olet löytänyt norsuihin tuota kukallista kangasta, itse en ole sitä nähnyt kuin Etsyssä. Sitä on melkein pakko saada johonkin kesämekko-ompeluksiin.. Tosi kivoja kuvia, niin iloinen tyttö :)

    VastaaPoista
  4. ihana mekko ja hyvä diiliä olet kehittämässä Neidin kanssa ;)

    VastaaPoista
  5. Voi miten suloinen mekko! Sopii erinomaisesti käyttäjälleen <3 Ja ihanan hempeät värit, oih!

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihana mekko ja tyttö!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille!

    Hanna, mie odotan tuleeko meillekin mekkovaihe, miulle se passais oikein hienosti :)

    Ansku, kukkainen puuvilla on Imatralta Virkkuukoukkuselta, jossa on aivan ihania puuvilloja herkullisissa väreissä! Ja omaavat myös verkkopuodin, josta löytyy kanssa jotain ainakin :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva mekkomalli. Menis varmaan meidän eskarilaisellekin. Hän kun on just sitä sorttia ettei housuja voi pitää ollenkaan. Tappelun kanssa sain pakkasilla college-housut jalkaan. Puuh ;)

    VastaaPoista
  9. Tytti varmasti menisi, ja tänne saa sitten alle helposti trikoot ja paidan! Ja on helppo lapsenkin pukea, kun on vaan kahdella napilla olalta :) Oon nähnyt näitä joskus tunikamitassa aikuisilla ja ne on ollu hurjan kivoja oikeista kankaista tehtynä, mm. juurikin päiväkodissa oli eräällä työliivinä tällainen useilla taskuilla! Tykkäsin! :)

    VastaaPoista
  10. Oi, tulipas siitä suloinen <3 Sopii neitokaiselle hienosti!! Ja nuo norsut on kyl tosi söpöjä, ihanat värit muutenkin.

    VastaaPoista
  11. Äh, nyt minä en malta olla kommentoimatta joka postaukseen kun aloin tutkia blogiasi tarkemmin..
    Tämä mekko toimii minusta tosi hyvin noin vuoritettuna (voiko sitä pitää periaatteessa kumminkin päin?) Minulla olisi tosi paljon tehtävien listalla, mutta tämä tekemäsi mekko sai vastaavanlaisen projektin kiilaamaan taas kaikkien muiden edelle jos vain sopivia kankaita löytyy kotoa..

    VastaaPoista
  12. Onnekas, kiitos :) Mie luulen et voi pitää hienosti kumminkin päin kun miettii tuon napituksen niin, et on käännettävissä :) Ja muistaa, että jos aplikoi, niin aplikoi ennen kuin tekee mekon pussiin :) Eli ei tuu siis ne ompelmukset näkyviin nurjalta siihen vuoripuoleen :)

    Tää on ihana, miulla olis tuolla muutama retrohtava kangas ja mietin kuumeisesti raaskinko tuhlata ne tähän malliin! Kesällä varsinkin, aijai nää ois ihania :)

    VastaaPoista
  13. Todella suloinen mekko! Aivan ihanat norsut:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!