25. toukokuuta 2013

Leikkimökki


 Tänään kannoin Ellan huoneesta rompetta leikkimökkiin ja siistin sitä, 
vaikka olin vakaasti päättänyt etten sitä tee, kun multa kantautuu.
Toisaalta olisi sääli hukata lyhyttä kesää moisen syyn takia.


Joutaahan tuon siivota myöhemminkin ja ainakin sitten pitää lattiat kunnolla puhdistaa,
kun ne saa lopullisen pinnan. Se nimittäin jäi viime kesältä.
Leikkimökin kaikki kalusteet ym. on kierrätettynä. Muoviastiat on lahja Ellalle 2v. synttäreinä.
Kauniimmatkin kupit löytyy mutta vielä noin pienen ja tuiman emännän kanssa on syytä suosia sellaisia, joilla saa oikeasti näyttää sitä temperamenttia.


Meidän mökkihän on aivan sairaan pieni, eli ei todellakaan mene vierasmajana sitten kun lapset on isompia.
Mutta jotenkin suloinen pienuudestaan johtuen. Symppis. Ja valmiiksi jo vähän rähjä...
Kun lapset kasvaa, se saa kyytiä. Suunnitelmat piha-aitasta on jo takaraivossa.
Aih, aikanaan siitä tulee ihana.


Meillä leikkimökkiä ei varmaan tänä kesänä, jos en vallan innostu, sen enempää sisusteta,
Tiedän, että tavarat kulkee pitkin mullosta, pitkin hiekkalootia, ja kenkiä ei muisteta
riisua. Mutta leikkejä vartenhan tämä minikoti onkin! 


Ihana lämmin päivä takana, suorastaan helteetä tuntui tuolla puuhatessa :)
Toivottavasti ootte nauttineet yhtä paljon kuin täälläkin on!

9 kommenttia:

 1. Ihana pieni leikkimökki :) Ja mitä kaikkea ihanaa pientä! Nuo pienet tee?purkit näyttävät tutuilta, olisikohan meillä joskus ollut tuollaisia? :D
  Minä vielä haaveilen mökistä, vaikka hamstrannut olenkin jo sinne tavaraa vaikka kuinka, mihin lie sovitan kun joskus sellaisen mökin saamme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet purkit lienevät teerasioita, anopin tuomia. Meilläkin on vielä leikkimökkitavaraa, jota en vielä oo laittanut näin kesän ekoihin leikkeihin. Hihi, mut pitäähän ne olla sisustusjutut valmiina jo ennen pientä taloakaan ;)

   Poista
 2. Hei! Oih kuinka ihana leikkimökki. Ihanan kodikas! Minullakin olisi nyt ajankohtainen tuo leikkimökin hankinta rivitalon pihalle. Eli se ei saa olla iso. Minkä kokoinen tuo teidän mökki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mökki todellakin on pienen pieni, ja sinne ei kovin moni aikuinen mahdu seisomaan. Minäpä mahdunkin harjan kohdille hienosti ;)

   Leikkimökki on meille hankittu taloa rakentaessa Kastellin tukusta (lahjakortilla) ja on Satu-leikkimökki. Laitan linkin vielä mökkiin, jos haluat kurkkia.

   http://www.smartia.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=06022007V&ref=left-list-1

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Juuri tuota Satu mökkiä olen miettinyt meillekin. Kuinkas sattui! Olisin tosi kiitollinen jos viitsisit vielä vastata muutamiin kysymyksiin. Oliko helppo kasata? Oliko mitään ongelma kohtia? Oletko laatuun tyytyväinen? Mahtuuko mökkiin esim. 3 lasta leikkimään? Koetko että mökki on liian pieni?

   Poista
  3. Kasaus oli helppo, ainakin ulkoistettuna näytti siltä :D Laatu, no. Siitä voi olla monta mieltä. Häviäähän se laadussaan monelle mökille, mutta kyllä sillä leikkii. Talvenkin kesti pystyssä. Meillä leikkimökki kenties ei ole pihapiirissä kuin pikkulapsiajan, joten luulen sen kestävän. Mutta kyllä, laadussa on parantamisen varaa.

   Kolme lasta mahtuu leikkimään, riippuen tietenkin siitä, onnistuuko sovussa ja kuinka paljon tavaraa. Meillä käytännössä leikki levittyy myös ulos, tullaan ja mennään kotiin, käydään kaupassa jne. Harvemmin kauan jaksavat kaikki mökissä yhtäaikaa olla. Meidän kaksikaan, saati jos on vieraita. Tarkoituksena on vielä rakentaa pieni terassi mökin viereen, joten se tuo "lisää leikkitilaa". Mutta kuten mitat kertoo, mökki todella on pieni, ja se ei kasva siitä mihinkään :D

   Poista
  4. Kiitos taas. Niin pienihän se on...mutta...katsotaan.

   Poista
 3. Aivan ihana mökki! Voi kunpa meilläkin olisi tuollainen. Itse pienenä haaveilin moisesta, mutta eihän sitä kerrostalossa asuessa voi saada. Nyt olisi kyllä oma piha ja yttökin mutta eipä ole meillä mökkiä silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkin tämä taisi ekana olla äitin toteutettu haave, eli jotain mitä on itseltä jäänyt paitsi :D Mutta nyt lapsetkin jo tykkää. Ella hokee hurjasti, että "miun mökki", ja Leeviä ei aina tupaan lasketa...

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!