16. lokakuuta 2013


Kukkupöö ja Keskiviikkoa!
Onhan tänään keskiviikko?


Leevin huone on vihdoin siivottu kuvauskuntoon, joten nappasin muutaman
kuvan. Kaikki esineet ja tilpehööperit taitaaa olla tuttuja, mutta vähän on pomppineet eri kohtiin ja eri seinille.
Jotain uutta on.


Olkkarin kesämaton lisäksi Leevin huoneeseen on saapunut koukkuja.
En raaskinut laitattaa niitä seinään, niin ne on sängyn päädyssä.
Koukut ovat oikeasti hirmu vanhoja.
Harmi etten saa kuviin paremmin välittymään nuppien rapistunutta maalipintaa, ja ruostetta.
Veikeät! 
Nyt pysyy reput, hupparit sun muut paikoillaan. Hetken.


JOKS SAA ÄITI SOTKEA??? PLIIS!

Mukavaa Keskiviikkoa of course!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, poikakin viihtyy nyt paremmin. On kuin äitinsä, vähän kun roijaa esineitä ees taas tai lisää uutta, niin leikit siirtyy takaisin omaan huoneeseen. Hyvä juttu :)

   Poista
 2. Näyttääpäs taas niin ihanilta nuo kuvat ja Leevin huone!!! Tuo keltainen väri on kyllä ihana piristysruiske :) Pitää laittaa tuo väri korvan taakse muistiin joulua ajatellen ;) Ihanaa loppuviikkoa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, keltainen on tuossa huoneessa päässyt lisääntymään, muualla sitä on vielä maltillisesti. Tykkään sopivina määrinä minäkin :)

   Poista
 3. Voi elämä, miten ihanat nuo koukut! Ruoste tuo niihin ihan omaa särmäänsä. Muutenkin tosi kivat tunnelmat pikkumiehen huoneessa :)

  Meiltäkin löytyy muuten tuo matto. Mä taannoin arvoin tosi kauan, että tilaanko juuri tuonvärisenä vai harmaa-musta-valkoisena. Valitsin värittömämmän version. Meillä matto oli puolestaan ensiksi pikku-ukon huoneessa, mutta nyt syksyn tullen roudasin sen alakertaan olkkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin mietin maton kohdalla, ja korjasin sen nyt syksyksi pois. Sitten laittelin Leevin huonetta, ja yks kaks se matto kurkisti vaatehuoneesta. En ollut tajunnut että sitä saa käyttää muuallakin :) Leevi tykkää leveästä matosta, kun sen päälle saa tehtyä junaradat ja muut, ei tarvi repii mattoa alta pois :) Matot ja verhot on miulle aina vaikeimpia valita, ne on tietyllä tavalla niin helposti vallitsevia. Jos ei räsyjä lueta joukkoon, ne on miulle kyllä ihan helppo kotiuttaa :D

   Poista
 4. Onhan ihanat pallopääkoukut :) ja tuo Afrikantähti tauluna on kans tosi hyvän näköinen. Täällä on pelattu sitäkin ja melkein taaaaas kerran yks saanu raivarin, kun tulee tyhjiä ja rosvoja... Mut häviämäänkin on hvvä opetella - vaikkei se pelaajakaverille niiin kiva olekkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuttu tunne tuo häviämisen vaikeus. Meillä saa valita joskus iltasadun sijaan "iltapelin", silloin on syytä antaa väsyneen voittaa. Muuten tulee ns. yökostaja :D Se on hassua, kuinka vaikeaa se häviäminen voi olla. jos peli jo kallistuu väärään suuntaan, meillä alkaa välillä se "en jaksakaan enää pelata" :D Taulukin otetaan silloin tällöin pelattavaksi seinältä ;)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!