28. maaliskuuta 2014

Perrrjantai, jes!Täällä ollaan energiaa täynnä!
Mahtava keli pihalla ja viikonloppu aluillaan!
Eilen koitin siivota koko huushollin siihen kuntoon, ettei tänään tarvitse tehdä mitään, mitä ei halua.
No eihän se lapsiperheessä ihan onnistu niin, mutta totuutta lähemmäs on turha hivuutella.
Kotoa en oo nyt hirveesti lähiaikoina kuvia räpsinyt, 
edelleen siitä samasta syystä ettei mikään oikeastaan ole muuttunut.
Sama meininki jatkuu, tavarat vähän muuttelee paikkojaan, mutta koti on saanut olla rauhassa.
Lapset, työt, liikunta... Kaikki imee niin paljon, että vaikka pää olisi täynnä ideoita, ei meinaa tunnit arjessa riittää.


En anna lannistaa.
Kaikelle on aikansa.
Nyt etusijalla on muutamia juttuja ja joskus pitää panostaa itseensäkin.
Se onkin muutamaksi vuodeksi jäänyt ihan taka-alalle.
Itsestä huolehtiminen, omaan terveyteen ja jaksamiseen panostaminen, oman ajan oikeasti ottaminen ilman syyllisyyttä. Täällä on herätty siihen, että vaikka se kaikki olisi itsekästä, se on myös epäitsekästä.
Kaikki lääryymiseet siitä, että kun äiti voi hyvin, niin perhekin voi.
Tiedättehän. Totuuksia, jonka äärelle harvoin sitten pysähtyy, koska haluaa olla kuitenkin korvaamaton.


Oon nauttinut lähiaikoina omasta ajasta salilla, tanssissa, kutsuilla ja iltaelämässäkin jonkun verran.
Kohta saadaan pariskunta-aikaa.
Silti sekaan on mahtunut tarpeeksi myös normaalia arkea. Sitä tärkeintä, jonka tärkeyden muistaa, kun siitä hetkeksi irtautuu. Siitä tulee niin helposti itsestäänselvyys.Kuvat räpsin tuossa pikaisesti töistä tultuani, jokin aika sitten ei olisi kuvia voinut työpäivän päätteeksi ottaa ollenkaan. Ihana valoisuus!

Nyt kahvia, lapsilla oma hetki pikkuisen kakkosen ääressä ja äitille varattuna vielä lukematta oleva Unelmien talo ja koti-lehti. Ehkä tästä tulee ihana viikonloppu!

Kaikille suloista perjantaita!

15 kommenttia:

 1. Kivaa luettavaa kera kauniiden kuvien :) I h a s t u t t a v a koti teillä... Opin vasta näin nelikymppisenä ottamaan omaa aikaa, ehkä siksikin vasta nyt kun lapset on suurin osa jo aikuisia...Miten tärkeää se oma aika onkaan ja niin voimaannuttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Voin kuvitella, että nyt kokemani ajatukset muuttuvat iän myötä vielä vähän. Ja lasten kasvaessa. Mutta haluaisin oppia nauttimaan omastakin ajasta tässä ja nyt, vastapainoksi sille että nautin myös kotona olemisesta, perheestä, työstä. Kiireinen kombo on vaikea saada pyörimään ja vaatii rauhoittumista ja hiljentymistä vastapainoksi. Opeteltavia asioita, mutta varmasti opettelemisen arvoisia. Ja yhdyn siun ajatukseen voimaannuttavasta omasta ajasta! :)

   Poista
 2. Kiitos samoin! Kuulostaa hyvälle. Mulla tuo oma aika on vielä tulossa jossain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siulla taitaa olla aika hektinen vaihe menossa, toivon todella, että saat joskus vastapainoksi hetken rauhoittumista ja hiljentymistä, mitä se sitten kenellekin omassa elämässä tarkoittaa. Ja aina tulee muistaa, että vaikka sitä ei ole tässä hetkessä, se tosiaan on tulossa. Itse opettelen itsekästä oman ajan lohkaisua arjesta, toistaiseksi tuntuu toimivan, vaikka vaatii tuolta puoliskolta vähän myönnytyksiä.

   Poista
 3. Ihana kuulla sinusta taasen <3 . Piristäviä kuvia ja iloista mieltä. Tuo on muuten täysin tuttua, siivota saadakseen olla rauhassa ja todeta, että ei sellaista lapsiperheessä juurikaan ole.. ellei sitten päätä vain olla välittämättä sotkusta jota ipanat levittävät huoneesta seuraavaan.. huhhuh, miten taitavia he ovatkaan! <3

  Suloista perjantaita myös sulle ja perheellesi. Kauniita tulevia muistoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on taitavia järjestämään asiat uudelleen, kuten heidän kohdallaan pitäisi kai sotkemisen sijaan todeta :D Lapset vaan näkevät asiat niin eri tavalla, että aikuisten on aika ajoin vähän vaikea asettua moiseen maailmaan. Kun osaisikin...

   Ja pitäisi kirjoitella siulle, on vähän ikävä jo <3 Ihanaa viikonloppua teille, olette ajatuksissa <3

   Poista
 4. Juuri näin <3 Hyvää viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kuulostaa hyvältä :) Mukavaa viikonloppua teille rakkaat <3

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia kauniista kodista! Oikein mukavaa viikonloppua sinne teille!
  Kyllä se niin on (minun mielestäni), että itselle pitää osata ottaa aikaa, tehdä asioita, joista tulee hyvä olo! Itselle se oma aika on monesti liikuntaa -parasta hyvän olon tuottajaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, liikunnasta todella tulee nykyisin niinkin hyvä mieli, että huomaan sen tekevän kärttyiseksi jos ei pääse liikkumaan. Ja levottomaksi ;) Ihanaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 7. Viisasta puhetta:)
  Ja ihanat, kodikkaat kuvat!
  Hyvää pyhää!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!