7. syyskuuta 2010

Sadepäivien ompelusatoa

Ompeluksina on syntynyt lähiaikoina enemmän ja vähemmän onnistuneita väkerryksiä. Useinmiten ne, joihin on olevinaan paras suunnitelma, menevät auttamattomasti piloille. Onneksi jotain on saatu käyttöön ja lahjaksikin.

Meillä on tarkoituksena tänä syksynä lähteä johonkin kerhoon tai avoimeen hiukan ohjelmaa lisätäksemme arkeen. Siellä tietenkin tarvitsee tossut! Näitä on ommeltukin eri blogeissa, itse sain ohjausta kädestä pitäen Makamarrin Annalta. Kiitos Annalle kärsivällisyydestä ja ehkä hiukan lastenhoidostakin :) Mikäpä sen ihanampaa kuin ommella ja suunnitella yhdessä! Tällaiset niistä siis tuli. Ja täytyy sanoa, että vaikka vielä ei ole kerhoon päästy, niin tossut pitää saada päivisin jalkaan! Ihanaa, kun pieni alkaa jo ymmärtää noiden kuvien päälle ja osoittelee tossuissa olevia hiiriä!Lisäksi ompelin hiukan vielä reilut prässihousut (tuo malli vaan on niin hyvä meidän hoikalle pojalle) ja raglanpaidan Sampsukan sukellusvenekankaasta. Kasvuvaraa jätin tarkoituksella näihin, jotta menee talvellakin vielä ;) Hiiritossutkin sopivat mainiosti asuun!Ristiäislahjan perinteisen osan lisäksi halusin ommella lahjaan jotain itse. Niinpä aivan ihanalle, suloiselle ja mahtavalle kummipojallemme lähti tällainen vauvasetti. Toivottavasti on mieleinen <3 br="br">


Lopuksi vielä tämä perusneliöpipo käytössään. Näitä on niin helppo tehdä, että voi tuosta vaan surauttaa ties minkä puvun seuraksi. Ja kaikki keväiset trikoopipot onkin jo jääneet pieniksi, eli käyttöön suoraan! Onko teillä yhtä aktiivista ulkoilua - makoillaan vaan ja laiskotellaan? Hei, kuva EI vastaa totuutta! ;)

11 kommenttia:

 1. Ihanat hiirulaiset ja kaikki! Nuo pienen pienet vaatteet ovat aina yhtä suloisia! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluksia!! Tosi söpöjä nuo pienet!

  VastaaPoista
 3. Ihanaisia ompeluksia <3

  Ihanat värit tuossa neliöpipossa ja nuo tossut on kyllä niin somat pienen vauvan vaatteita unohtamatta!

  VastaaPoista
 4. Ui juku mitkä hiiritossut!!! :)
  Saisikohan niitä isommassa koossa? ;)

  T: Terttu ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania ompleuksia. Erityisesti tuo neljäs valokuva on mun suosikki!

  Tossut pitäisi minunkin esikoiselle väsätä, ostotossut kun tuppaavat olemaan aina liian tiukkoja pojan "rintavalle" jalalle.

  VastaaPoista
 6. Söpöt tossut! Aivan ihania muutkin ompelut.. Kivoja kuvia myös :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista kaikille, niistä tulee aina yhtä hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista kaikille, niistä tulee aina yhtä hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista kaikille, niistä tulee aina yhtä hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 10. tosi hienot tossut. mulla on sillä tee joskus- listalla nuo.. miehellekin olen antanut kaavat noista että jos sillä olisi joskus aikaa leikata duunissa nahat noihin..mutta ei.. viimeistään joulukuussa pitää tehdä tossut kun lapset menee päiväkotiin.

  VastaaPoista
 11. Ihania ompeluksia sinulla:) Liityn heti lukijaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!