28. syyskuuta 2010

Nuppupeittoja

Moni käsityöläinen ja bloggaaja on tarttunut aivan ihanaan Nupulle peitto-haasteeseen. Minunkin oli aivan pakko tarttua tähän ihanaan ja kauniiseen ajatukseen, ja kantaa korteni kokoon. Omat ompelukset siirtyivät hetkeksi taka-alalle ja tein pari peittoa mukaan tähän keräykseen :) Nyt on peittonen sekä tytölle että pojalle!

Päälliset puuvillaa, aplikoinnit velouria ja taustalla on fleecet, pojan peitossa turkoosi ja tytön peitossa valkoinen. Merkit aplikoin myös kiinni, jotta eivät rapsuttaisi pieniä nuppusia.

Muoks. Loppuun vielä lisään, että tikkailen peittoja varmasti vielä lisää, tällaisiin vinkkeihin törmäsin muualla. Pysyy sitten parempana pesussa ja on pitkäikäisempi.

Tästä tuli vallattoman hyvä mieli!!!

9 kommenttia:

 1. Heh :D Vielä en ole ehtinyt toteuttaa mutta aivan saman tyyliset sydän-peitot on ollu mulla mielessä... Ja miten sattuu että kankaatkin on mullakin pilkulliset...

  Kauniit tuli sun peitoistasi. Saa nähdä koska saan omani tehtyä...

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt peitot olet sinäkin tehnyt!!

  VastaaPoista
 3. Näissä peitoissa on jotain ihanaa, kun ne ovat kaikki jotenkin tekijänsä oloisia ja näköisiä ja kaikki kauniita!

  Hanna, hassua että aivan sama ajatus meillä! Mutta hyvä niin, varmasti kaikille löytyy käyttäjä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania peittoja. Kyllä munkin täytyy varmaan tähän tarttua. On niin ihana ajatus ja suloisia peittoja.

  VastaaPoista
 5. Oi että, tosi hienot peitot olet tehnyt...Itse kanssa sain yhden tehtyä ja eilen ostin lisää fleeceä, eli ehkä toinenkin vielä tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista peitoista ne kotiutuivat tänään. Poikien peitto oli väreiltään minulle tosi mieluinen. Olen samaa mieltä siitä että on ihanaa että jokainen peitto on niin tekijänsä näköinen. Joakiselle peitolle löytyy oma käyttäjänsä!
  Ansku ja Niilo

  VastaaPoista
 7. Ihania, sinivihreän peiton värit sopivat loistavasti yhteen.

  VastaaPoista
 8. Hei ! Ihania lastenvaatteita olet tehnyt ja upea tuo myssysi ! Olen kateellinen ompelutaitoisille ihmisille, itse harrastelen "melkein kaikkea" muuta. Ripen kautta löysin sivusi) t. "systeri" (facebook)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!