11. lokakuuta 2010

Minä ja myssy

Nyt tulee oikea blogipaljastus! Näette kunnolla kasvot tämän blogin takana, sillä en malta olla bloggaamatta uutta ihanaa talvimyssyäni!Myssy on neulosta, ja lötkismalli tämäkin! Sisällä on maailman pehmein trikoovuori, jonka takia neulos ei kutita yhtään! Ja se sopii täydellisesti ihanan vaalean talvitakkini kanssa... Ja takuulla ei korvat palele tänä talvena, tuli ihan hiki jo sovittaessa! Kun siis tähtitrikoomyssyjen aikakausi on ohi, niin lämmitän korvani tällä ihanuudella!Nyt ihanaa viikkoa kaikille, ensilumia odotellessa :) Pianhan niitä onkin luvattu satavaksi!

14 kommenttia:

 1. Kiva! Onko tuo valmista neulosta? Mistä? Ihanan valkoinen talveksi!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvän näköinen! Ja sopii sulle hienosti.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Ihana kangas. Mistä se on löytynyt? Ja kyllä noin kauniita kasvoja voi blogissa esitellä huoletta! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana myssy ja tuo neulos on tosi kivan näköistä, yhdyn edellisiin ja tiedustelen myöskin että mistä sitä on löytynyt?

  VastaaPoista
 5. Ompas todella kivannäköinen myssy :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva! Minuakin kiinnostaa neuloksen alkuperä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista, vaikka tämä malli ei niin kehuja kaipaa kuin tuo pieni mies ;)

  Neulos tosiaan on valmista, minulla ei tahdo puikot pysyä kädessä millään. Neulos on ostettu paikallisesta Eurokankaasta. Hitusen huomaamatonta siellä... Saa vinkata, jos joku törmää jossain vaaleanruskeaan/vaaleaan isopalmikkoiseen neulokseen! Se oli haaveena myssyhommissa itselle!

  VastaaPoista
 8. Blogisi uusi lukija! Aivan ihana hattu! Pakko oli eurokankaasta käydä vilkaisemassa, ja mukaan lähti tuota neulosta. On kyllä todella ihanaa. Katselin muitakin neuloksia, mutta eipä oikein ollut. Mutta kunhan tuosta itselleni hatun saan tehtyä (ja yhden ehkä lahjaksi), ja blogiesittelykelpoisen siitä tehtyä, niin sopiiko että linkitän tämän sinun blogisi idean lähteeksi?

  VastaaPoista
 9. Kiitos MettaD, ja tervetuloa :) Toki saa linkittää, jos vain haluaa. Multakin on kyselty ko. mallia joululahjaksi kovasti, pitäisi käydä neulosta hakemassa!

  Nyt kestää kylmänkin talven tuo lämmitin päässä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!