20. joulukuuta 2010

Ihanaa Jouluntunnelmaa

Olen jouluihminen henkeen ja vereen ja voisin blogata jokaisen piparkakunkin erikseen. Olen kuitenkin toistaiseksi hillinnyt itseni, mutta nyt en voi, sillä Tallinnan reissu oli uskomattoman ihana joulutunnelman kasvattaja!

Raatihuoneen joulutori, paukkuva pakkanen, kuuma glögi ja paahdetut mantelit.. siihen kun lisätään vielä kauniit käsityöt kauniissa kojuissa, niin voiko kauniimpaa ollakaan!?
Kysytäänpä Leeviltä.. Kyllä voi! Sillä siellä, suuren joulukuusen juurella se oli. Jouluvana, Joulupukki. Omassa lämpöisessä mökissään! Ja se antoi herkkuja :) Oli muuten kirjoilla Suomessa tämä tapaamamme pukki...Minä tietysti nautin täysillä käsitöistä ja kauniista esineistä. Pitipä se poiketa ihanaan pieneen joulukoristepuotiin ja voi ei - siellä kävikin kortti maksuvälineenä! Onneksi hillitsin itseni ja mukaan lähti vain kauniin kaunis punainen kranssi ja kuuseen sopiva ihana kultainen pallo muistoksi!
Ostot eivät tällä reissulla olleet kovinkaan mahtielkeiset, mutta sitäkin rakkaammat...

Leeville ihanat tossutMinulle ne haaveiden pitkävartiset villasukatJa hahtuvaa iltojen iloksi (joka oli muuten reilusti halvempaa kuin Suomessa!Ai että, miten ihana rentouttava pläjäys ennen joulukiireitä täällä! Leevikin nautti täysin siemauksin, kuten kuvasta näkyy! Ravintolaillalliset taisi olla allergikonkin mieleen! On se vaan todettava, että kauas ei tarvitse mennä arkea pakoon, jotta saa rentouduttua!
Nyt vielä paistamisten ja joulusiivousten pariin ennen niitä h-hetkiä! Nautinnollista joulunalusaikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!