12. joulukuuta 2010

Susihukkanen

Kuka sanoi, että että susihukkaset on hurjia, ärjyviä ja pelottavia?Meillä asuu vanhassa perunalootassa kerrassaan aivan ihastuttava susihukkanen! Niin kovin hymyilevä ja lempeä, uteliaskin! Mutta ei... Kyseessähän taitaakin olla sama pikku monsteri kuin ennenkin, uudessa talvihatussaan!Edelliselle karvahatulle kävi hitusen hullusti, eli se mystisesti katosi reissussa! Se ei tullut matkalaukuissa kotiin, mutta ei jäänyt kyläpaikkaankaan! Ei auttanut muu kuin tehdä uusi. Ihan samanlaista en kuitenkaan viitsinyt tehdä ja nyt meillä on sitten uusi pieni lemmikki ;) Ja nauhallinen versio tästä omasta samasta kaavasta syntyi.
Ja kyllä sillä tarkeni ulkonakin, vaikka pakkaslukemat huiteli jo lähemmäs paria kymppiä!

Nyt olisi aika ryhtyä kortitekohommiin, jotta saan ajoissa postiin! Glögin ja pipareiden kanssa kynttilänvalossa sekin voi olla rentouttavaa puuhaa, kun on pistänyt lapsen ajoissa hommiin ;) Palataan siis kortteihin ja joulujuttuihin myöhemmin :) Ihanaa, kirpsakkaa talvipäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana pikku söpöläinen <3
  Vai pitäisikös kehua näin, että ompa hurrrrrja ja pelottava, susihikkanen :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä harvinaisen ihana lakki!

  VastaaPoista
 3. Hieno hattu!
  Olis hauska jos itsekin sais väsättyä omannäköisiä talvivarusteita lapsille. Oli nimittäin tosi vaikeaa löytää lämmintä nauhallista ja tuulenpitävää hattua Sannille, joka vielä sopis talvipukuun.
  Kiva että sie jaksat, näitä on mukava ihastella :)

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava hattu ja tietysti pieni susihukkanen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana hattu Leevillä :) Ja poika on kyllä niin hurmaava ja komea!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!