10. maaliskuuta 2011

Huopuneen villapaidan kohtalo

Pistäkäähän naiset miehenne villapaitojen pesuun! Ystävänituttavani teki näin ja oi kuinka oivaa materiaalia siitä täysvillaisesta paidasta huopuikaan! Ja vaikka ystäväni ei ehkä tätä elettä niin arvostanut, niin minä kylläkin. Terveiset siis sinne, anna miehesi yhä pyykätä ;)



Vanhasta pesukoneesta huopuneesta villapaidasta siis syntyi vauvalle lämmittävä setti; Ihana myssynen, tumput ja tossut.



Moni ehkä tunnistaakin mallin, täysin omana en voi pitää siis. Muksuperheen puuhakirja löytyy simppelin mallien ja kaavojen taustalta. Sisältää muutakin oivaa lasten kanssa yhdessätekemiseen.



Minulla nämä palat on olleet leikattuna ja ommeltuna jonkin aikaa. Mutta se langalla kirjominen oli haaste, varsinkin kun ehdin lainakirjan palauttaa. Jos joku haluaa jotain vanhaa tai uutta kukilla kirjoa, oiva video maailman yksinkertaisimman kukan tekoon löytyy täältä. Uskokaa pois, helppoa, koska minäkin osasin!



Kaikkineen siis (saumurinlankoja en laske, enkä nappeja, kun ovat kierrätyskamaa nekin) nämä tulivat maksamaan kirjontalangan verran. Koko setti hintaan: 0,65e. Nuukuusviikot! Ja parasta: tykkään hirmuisesti!

10 kommenttia:

  1. Tosi kivat!
    Mua on onnistanut villapaitojen kanssa nyt viime aikoina. Monta olen löytänyt halvalla kirpparilta. En ole osannut vain päättää mitä niistä tekisin. Nuo näyttää kyllä niin kivoilta että ehkä yhdestä tuollaisen setin vois tehdä. :-)

    VastaaPoista
  2. Aivan syötävän suloisia! Ja myöhästyneet synttäri onnittelut pienelle miehelle!

    VastaaPoista
  3. Voi miten söötit niistä tulikaan!

    VastaaPoista
  4. Mina juuri katselinkin, että näyttävät tutuilta. Kirjastosta oli juuri ks. kirja lainassa. Kivoilta näyttää!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!