6. syyskuuta 2011

Jotain vanhaa, jotain uutta

Ompelut on rajoittuneet todella pieneen näpräilyyn ja kodinjuttuihin. Alla hitusen vanhaa ja uutta lapsille ja lastenhuoneeseen.

Leeville ommeltu päiväpeitto, tyyny vanha tuttu nappityyny.
Verhot ja lampputähdet myös käsitöitä.


Pöllö on päässyt arvoiselleen paikalle ihanan sinisen tuolin alle, tuoli löytyi tutun kirpparitavaroista torilla! Myös leikkilautasia, osa kirpparilta.

 
Kellokin on kirpparilta, kirjat, arku ja ties mitä muuta...

Tuoli ja pöytä on nettikirpparilta, omalta alueelta. Niihin piti heti tietenkin ommella pehmusteet ja pöytäliina! Jotta saa kunnon kattaukset!

Ellalle olin pitkään suunnittelut virkkaavani torkkupeittoa isoäidin neliöillä, kunnes joku myi senkin pilkkahintaan kirppiksellä; ihanuus tuli heti käyttöön. Sama juttu pinnasänkyjen pehrmusteiden kanssa, sillä joku oli ommellut juuri "sopivat" suvun vanhaan ei-normi mittaiseen sänkyyn.

Molemmille näpräsin sydämet, Ellalle sänkyyn, Leeville oman huoneen oveen.

Huomaan löytäväni mieleistäni enemmän nykyisin kirppareilta, kankaita myöten. Tottahan se on, toisen romu on toisen aarre. Kun vielä olisi aikaa näprätä muutakin kotia enemmän omanlaiseksi, ja hassata kaikkia ihania mummola-kankaita ja aarteita...

Ihanaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Suloisen näköinen lastenhuone ihanine aarteineen ja ompeluksineen! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän tuo tuoli sopi Leevin huoneeseen. Kiva juttu :) On kai kestänyt istumistakin?

  Mulla harvoin on tuuria kirppareiden kanssa. Joskus olen löytänyt lapsille vaatteita ja niistä tulee kyllä iloiseksi.

  VastaaPoista
 3. Kivoja sisustuksia! Ja aivan mahtava runo sekä dinoasu tuossa aiemmin! Nyt täytyy ryhtyä lukijaksi, jotta osaa uudelleen tulla vierailulle! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näköinen huone! Meillä tytön huoneeseen keksisi vaikka mitä, mutta pojan huonetta en meinaa saada kivan näköiseksi. Sinä olet siinä hienosti onnistunut. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!