12. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Muuttorumba jatkuu, ja ompelukset siis jo uudessa kodissa. Taisi olla oikein miehen mielitehtävä, kun ne oli ensimmäisten siirrettävien joukossa. Pelkäsi varmaan, että repsahdan ompelemaan kesken suurimman kiireen. Muut onkin sitten suurinpiirtein muuttamatta :) 
Pakko kuitenkin olla täällä esillä taas, sillä niin hyvilläni olen saamastani huomiosta. Kaksi tunnustusta, olen kovin otettu ja kiitollinen!

Ensimmäinen tunnustus tuli Nuksulta, Kiitos ja kumarrus. Tässä tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen ja lähettää eteenpäin viidelle blogistille. Niinpä teen siis :)

Tässä vastauksia:


1. Lempiruoka: Kana-pasta salaatti
2. Lempimakeiseni: Suklaa
3. Lempiluettavani: Omaelämäkerralliset teokset, naisen historiaan ja asemaan liittyvät eritoten.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ompelu ehdottomasti
5. Lempielokuva: Tämä on vaikea eritoten siksi, että liian harvoin on aikaa katsoa... Vastailen siis näitä klassikoita, joita jaksan katsoa uudestaan ja uudestaan. Järki ja tunteet, Tuulen viemää ja muut aina viihdyttävät hömpät.

Tämän tunnustuksen saavat:

Helinän talossa
Viiriäinen
Mimmunen
MiriLii
NopsuPopsu

Toinen tunnustus on Hannalta, KIITOS KIITOS!
Ja tunnustuksen saaneen siis pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Kahdeksan asiaa minusta vielä, jotta saisitte informaatioähkyn:

1. Olen siisteyden ystävä; järjestelen, siirtelen ja organisoin kotia loputtomiin. Jopa naurettavuuksiin. Siltikään meillä ei ole siistiä läheskään aina.

2. Paras vuodenaika on syksy. Rakastan syyskelejä ja mukavasti pimeneviä iltoja, kynttilöitä ja sitä maagisuutta, joka syysiltoihin liittyy.

3. Haluaisin oppia valokuvaamaan ja mennä kurssille. Kunhan ensin saan sen verran säästettyä, että minulla on mahdollisuus ostaa lisää hankintoja kuvaamista varten.

4. Olen optimisti mutta tietyllä tapaa melko lyhytpinnainen. Tästä ihanasta ominaisuudesta pääsevät nauttimaan erityisesti perheeni ja lähituttavani.
5. Bloggaaminen on ompelun tavoin tapani rentoutua, ja ennen kaikkea pidän blogia päiväkirjaksi itselleni. Blogi on itselleni myös tapa "tallentaa" lasten kasvua kuvamuodossa, sillä olen erittäin huono pitämään vauvakirjoja tai muita leikekirjoja.
6. Ammatiltani olen Sosionomi.
7. Olen halunnut aina enemmänkin lapsia, mutta kahden allergisen ja perusarjen jälkeen huomaan, että taitavat jäädä haaveeksi. Tuntuu, että meidän konkkaronkka on nyt ainakin tällä erää täydellisen täyslukuinen.

8. Olen kiitollinen kaikesta mitä minulla on ja pyrin yhä enenevissä määrin eroon niistä ajatuksista, mitä kaikkea minulla ei ehkä ole. Pyrin toteuttamaan Hellstenin ajatusta siitä, että "Saat sen mistä luovut".

Tämä tunnustus menee eteenpäin seuraavalle kahdeksalle blogille ja blogistille:

Pieni Lintu
Onnenmuruja
Pikku-Pihlaja
Cutie
Romulyyli
tuittula
Ahdin tila
Unikuun terapiahuone

...Ja kaikki muutkin ihanaiset blogit ansaitsevat varmasti nämä tunnustukset! Kiitos näistä hyvän mielen tuojista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!